Categories: Actualitate

Jurnalist ameninţat de interlopi: „O să intrăm noaptea peste tine în casă!”

Maximilian Gânju

Corespondentul unui post central de televiziune a fost ameninţat în mod repetat de o grupare interlopă din Valea Jiului. Jurnalistul a depus plângere, dar interlopii nu s-au lăsat descurajaţi, mai ales că ancheta poliţiştilor a bătut pasul pe loc.
Corespondentul Antena 3, din Valea Jiului, Robert Wagner (foto), a difuzat mai multe ştiri care aveau în prim-plan scandaluri provocate de interlopi din Petroşani şi Petrila, dar şi materiale despre grupările de proxeneţi din regiune care au fost destructurate de DIICOT. „Imediat după difuzarea acestor ştiri am primit primele mesaje de ameninţare, dar nu le-am luat în considerare. Au început să se înmulţească şi prin urmare am depus plângere la Poliţia Petroşani. La scurt timp am fost blocat în centrul Petroşaniului de o maşină şi ameninţat, iar pentru asta am sesizat iarăşi poliţiştii. Nu s-a mişcat nimic, ceea ce mă face să gândesc că i-a încurajat pe indivizi. Ultimul mesaj nu-l mai pot trata ca pe o glumă sau o refulare a acestor indivizi. M-au ameninţat că vor intra peste mine, soţie şi copii în casă, ceea ce consider că este extrem de grav”, a declarat Robert Wagner.
Potrivit acestuia, la toate plângerile au fost depuse şi probe video ori mesajele text de ameninţare, dar ancheta bate pasul pe loc. „Am urmat procedura legală şi am sesizat celor în drept toate aceste aspecte, dar chiar dacă a trecut o lună de zile de la prima plângere, ameninţările nu contenesc”, mai spune jurnalistul. Nu este pentru prima dată când un jurnalist este ameninţat ori chiar agresat în Petroşani, iar anchetele derulate de poliţişti şi procurori au rămas fără ca vinovaţii să fie identificaţi ori traşi la răspundere.

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • Ba Robert nu te mai apara Berbeceanu acuma? Te-a lasat balta? Pai asa e el un bulangiu cu fata de infractor. Ha ha ha

  • Oare politia din Petrosani e mana in mana cu banditii?rusine Politia Petrosani si Valea Jiului.bravo Robert Wagner,nu te lasa.

  • Politia ce pazeste, n-are oameni care sa-i depisteze si pe alde Pera, Piroiu, Lute, care prin atitudinea lor de infractori inraiti, cu cinism pe sub nas, sfideaza si ironizeaza posibila victima!? Astfel de gunoaie cu chip de om?! nu au ce cauta printre ceilalti cetateni...

  • Ba Perasifon am auzit ca Petro sarbatoreste Revelionul in Elvetia cu o p..a mare in gura. Face si ea un ban si ti-l da tie. O prostituata si un proxenet. Bulangiule.

  • De unde stii tu ca sunt infractor "theo" cu "t" mic? Gunoi esti tu cu ma-ta aia care te-a facut cu un client pe vremea cand era prostituata!

  • robert wagner cu w de la wc, esti un wc plin cu cacat ,fost portar la un camin de fete si un gunoi frustrat ,te.ai facut mare jurnalist ,dar ai uitat sa faci reportaje cu tine si sa te filmezi cand agresai fete minore care stateau in internatul pe care tu ,ar fii trebuit sa il pazesti . dat afara de Directorul Liceului ,pentru mai multe abuzuri facute asupra fetelor ai reusit sa pacalesti o televiziune si sa te angajezi ca reporter .

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că o duduie e pe făraș, după ce nu a ascultat ordinele…

2 ore ago

Bulina albă

Gelu Ovidiu Tirian, decanul Facultății de Inginerie Hunedoara Pentru că aproape toți absolvenții acestei facultăți…

2 ore ago

Bulina neagră

Septimiu T., din municipiul Deva Pentru că a fost condamnat la închisoare cu suspendare, după…

2 ore ago

Peste 80% dintre absolvenţii Facultăţii de Inginerie şi-au găsit un loc de muncă în specialitate

Peste 80 la sută dintre absolvenţii Fa­cultăţii de Inginerie Hunedoara (FIH), din cadrul Universităţii Politehnica…

2 ore ago

„Spartanii” de la Hunedoara au făcut victime colaterale

Patru hunedoreni au fost deja con­damnați în dosarul „revoltei din Hunedoara”, când mai mulți locuitori…

2 ore ago

Enervat de colegul de celulă, un deținut din Hunedoara a fost la un pas de crimă

Și-a băgat în comă camaradul de detenție după ce l-a lovit cu un tele­vizor în…

2 ore ago