Categories: Sport

Juniori, juniori, dar răi

Ciprian Marinuţ

Lipsa de sportivitate a componenţilor echipelor de juniori a dat din nou în clocot la partida dintre AS Hercules Lupeni şi AS Aurul Certej , scor 6-0, din ultima etapă de campionat, iar meciul a fost întrerupt din cauza unei bătăi generale. La judecarea cazului, Comisia de Disciplină din cadrul Asociaţiei Judeţene de Fotbal Hunedoara a tăiat în carne, acordând 11 etape de suspendare celor de la Hercules, şase celor de la Aurul şi multe amenzi.

Câţiva pumni şi multă indisciplină
Jucătorul B. R. ( AS Hercules Lupeni) a fost sancţionat cu cinci meciuri suspendare şi 70 lei penalitate sportivă pentru lovirea cu pumnul a unui adversar şi iniţierea unei încăierări intre jucători. Coechipierii săi S. E. şi S.M. (AS Hercules Lupeni) au încasat câte trei etape suspendare şi câte 40 lei penalitate sportivă pentru lovirea cu pumnul a unui adversar,  în timp ce jocul era oprit. În tabăra celor de la Aurul Certej,  jucătorii C.M. şi D.C. au fost sancţionaţi cu câte trei jocuri suspendare şi 40 lei penalitate sportivă pentru lovirea cu pumnul a unui adversar, meciul fiind oprit. Pentru incidente şi comportamentul nesportiv al echipei de juniori,  AS Hercules Lupeni  a fost amendată cu suma de 100 lei.

Şi exemplul seniorilor e negativ
În aceeaşi şedinţă, Comisia de Disciplină a AJF Hunedoara a analizat şi incidentele ce au avut loc la meciul de campionat din Liga a IV-a dintre Universitatea Petroşani şi Şoimul Băiţa, scor 1-1, ultimul al sezonului. În urma analizei, jucătorul Marius Grigoraş (CS Universitatea Petroşani) a primit trei  jocuri suspendare şi 150 lei penalitate sportivă pentru jigniri aduse arbitrului. Un alt jucător de la Universitatea Petroşani, Vlad Chiruţă, a fost sancţionat cu două jocuri de suspendare şi 75 lei penalitate sportivă pentru lovirea cu piciorul a unui adversar.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

o zi ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

o zi ago