Jucătoarele-s prioritatea, antrenorul mai aşteaptă

11 x 1 carmen cartas, lidera echipei devene, este una dintre putinele jucatoare care au randamentul asteptat de finantaorul echipei
Ciprian Marinuţ
 
Marian Muntean, finanţatorul echipei Cetate Deva, joacă tare pe piaţa transferurilor, pentru a aduce handbaliste de valoare, întrucât fără întăriri, performanţa se lasă aşteptată, indiferent de numele antrenorului.
 
Cel puţin trei achiziţii
Rolul de antrenor principal, pe care şi l-a asumat la meciul cu Universitatea Reşiţa, după ce Dumitru Muşi a părăsit echipa, l-a determinat pe finanţatorul formaţei Cetate Deva să-şi schimbe optica. Marian Muntean a înţeles că gruparea are nevoie mai urgentă de întăriri la nivelul lotului, decât de un antrenor şi a decis să aducă la echipă cel puţin trei noi handbaliste. „Nu se poate la nesfârşit ca antrenorul să fie vinovat. Acum, am fost eu tehnician şi am văzut că nu poţi face minuni. Am văzut greşeli imense, atitudini condamnabile şi lipsă de ambiţie. Au şi jucătoarele partea lor mare de vină la eşecuri. E momentul unei remanieri a lotului. Voi aduce cel puţin trei sportive şi voi renunţa la cele care nu au randamentul aşteptat”, a spus Muntean.
 
Moment favorabil
Conjunctura pare a fi de partea finanţatorului devean, întrucât, în această perioadă, mai multe jucătoare valoroase au intrat în conflict cu cluburile lor, din motive financiare, şi par dispuse să vină la Deva. „Patru jucătoare de la Rulmentul Braşov şi cinci de la Tomis Constanţa şi-au depus memorii la Federaţie, pe motiv că nu şi-au primit banii. Am discutat cu unele dintre ele şi e posibil să vină la Deva. Am nevoie de o extremă stânga, de un pivot şi un inter. Cel mai probabil, în acest moment e transferul Anetei Barcău, de la Rulmentul”, a spus Muntean.
În acest context, găsirea unui nou antrenor a căzut pe planul doi. „Acum, mă interesează mai mult achiziţia de jucătoare. Antrenori găsesc oricând. Am avut discuţii cu Mariana Târcă şi cu Cornel Bădulescu, dar au fost şi alţi antrenori care m-au sunat şi şi-au oferit serviciile. Sunt foarte mulţi dispuşi să vină să câştige bani, pentru că vremurile sunt grele”, a afirmat Muntean.

Un gând despre „Jucătoarele-s prioritatea, antrenorul mai aşteaptă”

  1. Sa speram ca vin mercenare nu „mercenare” ….

    Si ca sa spun ceva interesant … am impesia ca jucatoarele acestea nici nu se pregatesc de faza de contraatac cum faceau pe vremea lui Gabi Artene .Cetate Deva nici e praf pe contraatac unde ar putea marca goluri multe …. jucatoare de viteza sunt … da cine sa le indrume ?:)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.