Jiul renunţă la „elefanţi”

Ciprian Marinuţ

La finalul celui mai slab tur de campionat din istoria clubului, preşedintele echipei de fotbal Jiul Petroşani, George Boboc, spune că din retur alb-negrii vor renunţa le veteranii costisitori şi se vor baza numai pe jucători tineri, din propria pepinieră.
Jiul Petroşani a încheiat  turul campionatului pe locul 11 în C5 cu 11 puncte (două victorii şi cinci remize) şi minus şapte „la adevăr”. Preşedintele George Boboc spune că dezamăgirea este cu atât mai mai mare, cu cât Jiul s-a bazat pe experienţa unor jucători precum Ionuţ Bâlbă, Drida sau Hotoboc. „Nici nu am cuvinte să spun prea multe despre ce s-a întâmplat. Am făcut nişte transferuri despre care am crezut că ne vor ajuta, dar din păcate ne-am înşelat. Din retur, gata cu jucătorii trecuţi de 30 de ani. Ne vom axa numai pe ceea ce avem în propria pepinieră, pe jucători tineri, dornici de afirmare. Din păcate, promovarea este şi anul acesta un vis interzis pentru noi”, a spus George Boboc.
Drida, Toc, Dumitru Copil, Apetri, Hotoboc, Mircea Gheorghe, Drăghici sunt jucătorii pe care Jiul a  mizat în actuala ediţie de campionat. Doar că socotelile de acasă nu s-au potrivit cu cele din târg. „Mircea Gheorghe şi Hotoboc au fost mereu accidentaţi, iar Drăghici cred că s-a lăsat. Cel mai tare m-a dezamăgit Bâlbă, care nu ştiu dacă a adunat 100 de minute în tricoul Jiului. Şi-a luat banii şi dus a fost. Chiar am mizat pe aceşti jucători, care până la urmă au fost o mare deziluzie pentru noi. Bani aruncaţi în vânt, memorii pe care a trebuit să le plătim în condiţiile în care ei nu au jucat nimic”, a adăugat George Boboc.

Comenteaza Anulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.