Categories: Sport

Jiul rămâne pe val

Ciprian Marinuţ

 Trupa lui Daniel Timofte a revenit în competiţie cu o victorie, în deplasare, la Arieşul Turda, după două etape de pauză forţată, şi se anunţă ca o candidată serioasă şi puternică în cursa pentru promovare.

Plus de experienţă
Startul bun al Jiului din primele etape a fost mai mult decât un simplu foc de paie. Minerii au continuat să joace bine şi au câştigat, la limită, scor 1-0, partida cu Arieşul Turda,  trecând cu bine peste cele două săptămâni de pauză forţată provocată de amânarea, la cererea adversarilor, a meciurilor cu UTA şi U. Cluj. Trupa lui Daniel Timofte s-a impus, la Turda, graţie plusului de valoare şi experienţă al lotului de jucători şi a rămas neînvinsă în campionat, având şase victorii şi două remize din opt partide disputate. Unicul gol al meciului a fost marcat de Mircea Ilie (57), care a urmărit mingea respinsă în faţă de portarul Moraru, după şutul lui Antohi şi a înscris cu un şut din careu.
Daniel Timofte, antrenorul Jiului, e mulţumit că echipa sa nu şi-a subestimat adversara şi a învins. „Am fost puşi în gardă de jocul turdenilor, încă din etapa trecută, când am vizionat partida de la Râmnicu Vâlcea. Ştiam că ne aşteaptă un joc foarte greu, cu o echipă bine aşezată, a cărei evoluţie nu reflectă poziţia ocupată în clasament. Am obţinut o victorie muncită, de care aveam nevoie, pentru a putea continua cursa pentru promovare”, a spus Timofte.

MesagerulHunedorean

Recent Posts

Biblioteca Județeană recomandă cartea acestei săptămâni

Magdalena Șerban   Propunerea adresată de reprezentanţii Bibliotecii Judeţene “Ovid Densusianu” Hunedoara Deva pentru lecturare…

11 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Când pisica nu-i a­casă, șoarecii joacă pe masă! Situația este întâlnită într-o localitate din su­dul…

18 ore ago

Bulina albă

Mathias Popescu (14 ani), sportiv din comuna Baru Mare, legitimat la un club din Petroșani…

18 ore ago

Bulina neagră

Adrian P., recidivist minor din Petrila Pentru că a fost condamnat la 4 ani de…

18 ore ago

Sute de apeluri la dispeceratul de iarnă al Consiliului Județean

Zeci de utilaje au intervenit în wee­k­end pentru deszăpezirea drumurilor ju­dețene, în urma căderilor masive…

18 ore ago

Susțin performanța!

Peste 1.000 de elevi și dascăli vor ajunge în acest an în județul nostru, la…

18 ore ago