Categories: Actualitate

Iubirile de pe Facebook fac victime sigure

Un pădurar din zona Hunedoarei a avut ne­voie de mai bine de un an să-şi dea sea­ma că este jecmănit de o jună de care se în­drăgostise lulea. Tânăra l-a tapat de bani şi chiar era să-l lase fără o proprietate. Rudele şi prietenii i-au deschis ochii înainte de a fi prea târziu.

Voia garsoniera omului
Idila dintre tânărul pădurarul dintr-o co­mună din Ţinutul Pădurenilor a început în 2019, pe Facebook. Acesta a cunoscut o fată pe reţeaua socială şi i-a trimis o cerere de prietenie. După vreo două săptămâni şi-a făcut curaj şi a intrat în vorbă cu ea mai mult iar de aici totul a decurs firesc, ori cel puţin aşa credea el. A aflat că şi ea este din zona Hunedoarei, că fusese căsătorită şi ca avea o fetiţă. Fata a fost acord să se întâlnească cu el câteva luni mai târziu, când revenea acasă de peste hotare. Au petrecut o vară ca-n poveşti, numai că lucrurile aveau să se schimbe în rău pentru tânăr. „La data de 17 decembrie, când a revenit în ţară i-a spus că dacă îşi doreşte ca ea să trăiască cu el în concubinaj, trebuie să treacă pe numele ei jumătate din garsoniera ce o deţine în Hunedoara. Având în vedere că el era foarte îndrăgostit de aceasta, pentru ca nu cumva să o piardă, a acceptat condiţia impusă.
În ziua imediat următoare s-au şi prezentat la notar unde a procedat aşa cum ceruse, tre­când cota dejumătate din garsoniera ce o de­ţinuse pe numele său”, se arată în do­sarul de judecată în care pădurarul a cerut ca un magistrat să repare greşeala pe care a făcut-o.

Tânăra avea un iubit secret
În primele luni ale lui 2020, femeia l-a sunat din străinătate şi i-a spus că are mari probleme cu fostul soţ, că trebuia neapărat în acea zi să-i dea suma de 700 euro, astfel că el s-a dus la o bancă şi i-a trimis banii. La scurt timp a revenit în ţară, s-a dus la gar­so­niera din Hunedoara şi şi-a luat lucrurile. Pă­durarul a rugat-o să nu se despartă de el iar ea i-a spus că se mai gândeşte. Abia mai târziu avea să afle că iubirea lui avea un amant cu care venise acasă. Cum ştia că l-a prins în mreje, femeia l-a tapat de bani. În 28 februarie 2020 i-a spus că are nevoie urgentă de 500 euro, iar în martie de 300 euro. Omul a plătit de fiecare dată sperând că-şi va recâştiga iubita. S-a luminat abia când fata i-a spus că va relua relaţia după ce trece pe numele ei şi cealaltă jumătate din garsoniera. Rudele şi prietenii l-au făcut să realizeze că femeia doar de a profita de el, ”neavând faţă de el nici un fel de sentimente aşa cum avea el faţă de ea”, astfel că n-a fost de acord. Un magistrat din cadrul Judecătoriei Hunedoara a constatat că tânăra avusese singurul scop de a profita de pădurar şi a anulat contractul prin care aceastaprimise jumătate din garsoniera bărbatului.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Bulina albă

Iulius Bedea, primarul orașului Simeria Pentru că a fost numit în funcția de președinte interimar…

16 ore ago

Echipa lui Sorin Crai pentru Hațeg! Votul nu e un voucher pentru diferite avantaje, ci o acțiune într-o întreprindere comună

Candidatul PSD la funcția de primar al orașului Hațeg, Sorin Crai (foto) nu se dezminte.…

16 ore ago

Bulina neagră

Petru Cîmpean, primarul comunei Certeju de Sus Pentru că nu a reușit să atragă fonduri…

16 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Spun zvonerii de serviciu că se anunță schimbări mari de tru­pe într-o instituție de la…

16 ore ago

Procurorul care l-a anchetat pe Traian Berbeceanu, achitat definitiv. Va încasa 1 milion de euro, salarii restante

Dosarul „Berbeceanu”, cu inculpați din structurile BCCO și DIICOT Alba Iulia, a ajuns la final…

16 ore ago

Daune mai mici, tot atâția ani de pușcărie

Sentință definitivă în cazul tână­rului Claudiu Nițariu (foto), judecat pentru omor. Magistrații Curții de Apel…

16 ore ago