Ioan Conţ, directorul Termocentralei Mintia, lămureşte lucrurile: “Nu se pune problema întreruperii termoficării în Deva”

Faptul că la Termocentrala Mintia nu sunt decât câteva sute de tone de cărbune nu este alarmant, susţine directorul Ioan Conţ (foto).

”Marţi au sosit din Valea Jiului 1.850 de tone de cărbune, iar astăzi (n.r.-ieri) mai vin tot atâtea. Nu sunt probleme, pentru că, pentru asigurarea termoficării funcţionăm cu mai mult gaz. Dacă atunci când avem cărbune mai mult, adaosul de gaz este de 10-11 la sută, acum avem 20 la sută. Nu se pune problema întreruperii furnizării apei calde şi a căldurii în municipiul Deva. Funcţionăm doar cu o jumătate de grup, cu un cazan la Grupul nr.3”, a declarat Ioan Conţ, directorul Termocentralei Mintia.
În ultimele zile se bate monedă pe tema aprovizionării cu cărbune a Termocentralei Mintia. Ioan Conţ arată de ce nu este cărbune în depozitul termocentralei: ”Atâta vine din Valea Jiului”. (A.Năstase)

2 comentarii la „Ioan Conţ, directorul Termocentralei Mintia, lămureşte lucrurile: “Nu se pune problema întreruperii termoficării în Deva””

  1. Concret, dupa parerea d-tale, la ce capitol trebuie facute investitii, istetzule ? Esti acelasi care semneaza „Minerii Vaii Jiului” toate apelurile si sfaturile (in)competente !

Comenteaza Anulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.