Categories: Educatie si cultura

ÎNTRE CER ȘI PĂMÂNT – 2021- Anul vindecărilor

Valentina Mureșan

 

Fiind ultimul articol ÎNTRE CER ȘI PĂMÂNT din ziarul acesta minunat care mi-a dat posibilitatea să intru în legătură cu voi, ar trebui să fie cel mai spectaculos dintre toate. Am ales să fie unul concentrat de mesaje, de idei, de răspunsuri.

Dragii mei, dragi… Ne-am adunat să rămânem adunați, iar începutul acestui an vine să ne aducă tuturor o Cale-N Dar! Urmează o nouă etapă a unei lumi moderne, a omului modern, însă nu avem voie să-l uităm pe omul ancestral, pe românul pur și frumos din rădăcinile noastre. Universul ne va oferi în continuare multe surprize, pentru că se schimbă vibrațiile. Astrologic vorbind, Jupiter intră în semnul Peștilor, iar asta ne spune că urmează un an magic! Și nu mă refer doar la cei care au învățat deja tehnicile de autovindecare, ci la oricine dorește să se vindece. Putem vindeca de la stări interioare, copilul rănit din noi, până la relații sau chiar afecțiuni trupești de orice fel. Practic, începând cu acest an, singurele sabotări sau blocaje, vi le puteți pune doar voi!

Anul 2020 ar fi trebuit să ne învețe respectul, grija față de noi și cei de lângă noi, ar fi trebuit să șlefuiască în noi toate nemulțumirile și să le transforme în recunoștință pentru tot ce-am avut și suntem pe cale să pierdem. Dar vine 2021 cu examenele din ”materia” anului trecut, cei ce au înțeles se vor putea descătușa de multe aspecte, cei ce nu promovează, vor primi nota de plată. Pentru că acest an ne va pune la treabă toate simțurile, iar pentru cei ce se vor trezi spiritual se vor produce schimbări majore, atât în viața, cât și în comportamentul lor. Se va dilua tot ce nu are substanță și adevăr în viața lor. Ceea ce vă recomand, ca stare, pentru acest an, este să renunțați fără nici un regret la orice vă crează angoase, nemulțumiri, stres, chiar și la oamenii din jurul vostru care sunt fie toxici, fie agresori energetici, fie profitori, ipocriți, șarlatani etc. Oamenii aceștia au drumul lor și nu sunteți voi cei care trebuie să-i salvați, sau să-i tolerați, nici pentru că vă sunt prieteni, rude, vecini, nici pentru că așa ar fi bine, creștinește. Voi trebuie să vă salvați pe voi înșivă, fără să-i afectați pe cei din jur și să ajutați doar dacă vi se cere ajutorul și-l puteți acorda fără să sacrificați nimic din voi înșivă!

Există din 3D anumite noduri în viața noastră, un fel de cordeline care stau legate de noi și care își au substanța ori în viețile noastre trecute, ori în karma de neam, sau în tot ce am făcut noi greșit în această viață. Ele se manifestă fie prin blocaje (sentimentale, financiare etc), fie prin boli, cel mai adesea autoimune sau tumorale. Aceste aspecte pot fi acum vindecate! Pentru că anul 2021 permite tăierea legăturilor cu trecutul, iar prin conștientizarea cauzei și trecerea înspre 5D, se pot vindeca afecțiunile trupești. Cei ancorați în material, cei pentru care banii sunt elementul suprem al vieții, vor avea lecții dure, anul acesta, însă au fost atenționați încă din 2020, prin anumite pierderi, sau investiții proaste.

Cei singuri vor trebui să învețe lecții noi! Singurătatea trebuia înțeleasă într-un fel destul de alambicat, pentru că lipsa unui partener/partenere de viață, sau lipsa unei familii, presupune conștientizarea faptului că toată această perioadă ai petrecut-o împreună cu Dumnezeu și nu ai fost niciodată singur/ă! Abia când ai înțeles asta, vine dezlegarea stării de singurătate și ți se dă șansa la comparație.

Cei aflați în mariaje care nu au la bază o afectivitate stabilă, reală, împărtășită, vor avea surprize în acest an, pentru că totul se raportează la trăiri, la simțuri, la sentimente. Iar dacă ele nu există, nici mariajul nu există, este doar un parteneriat.

Copiii… iată elementul sensibil al vieții noastre! Copiii sunt cei ce deschid cerurile în acest an! Dacă noi, cei mari, ne-am agitat tot anul trecut și ne-am confruntat cu frustrări, cu nemulțumiri, cu revolte interioare, ei s-au adaptat din mers, ba chiar pot pune rămășag că atunci când se vor întoarce la școală nu le va fi deloc comod. Pentru că ei fac parte din lumea nouă, una pe care noi nu o înțelegem. Copiii noștri au haruri interesante, au puteri fantastice! Noi nu le știm și nici ei nu le-au descoperit pe toate. Nu le știm pentru că mulți dintre noi, adulții, le-am estompat deja în ei printr-o educație nepotrivită, sau pentru că ei știu deja că i-am considera ”ciudați” dacă ni le-ar arăta. Dar ei, copiii, vor deschide cerurile pentru noi și ne vor da șansa să-i ghidăm cu înțelepciune.

Multe v-aș mai spune, dar mă opresc aici, pentru că cei ce au vrut să înțeleagă, să prindă ideea de bază, au destule informații. Fiți vizionari, manifestați-vă cu iubire și răbdare, iertați tot ce v-a rănit, eliminați tot ce nu vă face bine, refugiați-vă în natură, hrăniți-vă cât mai sănătos, prețuiți valoarea și libertatea, fiți recunoscători și recunoașteți-L pe Dumnezeu în toată viața voastră, renunțați la așteptări, bazați-vă pe voi înșivă, dăruiți, creați în permanență, vorbiți mai puțin și trăiți mai mult!

Dacă dorești să-mi scri, mă găsești aici: https://www.facebook.com/valentina.gheorghe.muresan/

ALEGEŢI SĂ TRĂIŢI CU DETAŞARE, BUCURÂNDU-VĂ DE VIAŢĂ!

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

7 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

7 ore ago