Categories: Actualitate

Inspectorii de la Antifraudă au descins în Straja şi Petroşani

Zeci de inspectori de la ANAF-Antifraudă au efectuat un control amănunţit în Straja la unităţile de cazare, dar şi în municipiul Petroşani la cluburi şi restaurante.
Nu mai puţin de 60 de comisari de la ANAF – Antifraudă, însoţiţi de jandarmi, au descins în staţiunea montană Straja, unde au verificat restaurantele, spaţiile de cazare, centrele de închiriat schiuri şi centrele de închiriat echipament montan. Iniţial, angajaţii ANAF au luat masa prin diverse restaurante din staţiune pentru a vedea dacă primesc bon fiscal. Spre surprinderea lor, au primit aproape în toate locaţiile unde au intrat fără a-şi declina indentitatea de la bun început. Cabanierii se aşteptau la vizita ANAF, după ce aceştia au descins în urmă cu circa două săptămâni pe pârtia de la Transalpina, unde au dat zeci de sancţiuni.
”Ne aşteptam la controale în acest sezon şi după ce au fost la Voineasa, bănuiam că vin şi la noi. Nu prea au găsit locuri în care să nu se dea bon fiscal turiştilor, mă refer la spaţiile de cazare autorizate. În cabanele care sunt declarate doar ca şi casă de vacanţă nu prea au putut intra pentru control. După evenimentul cu bătăuşul, era de aşteptat ca Straja să fie sub lupă“, a spus unul dintre cabanierii din staţiunea amintită. Bilanţul acţiunii de control efectuate în Straja va fi întocmit peste câteva zile, au susţinut inspectorii aflaţi în control. Cei de la Antifraudă au revenit şi în Petroşani, unde au făcut o serie de controale la cluburile şi restaurantele din centrul municipiului. Potrivit unor informaţii, în urma controalelor au fost aplicate sancţiuni contravenţionale de până la 50 de mii de lei. (M. Gânju)

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • buna ziua sunt din lupeni am angajat o firma pentru renovare ,pe bulevardu pacii...bl51....ap4....cu 3 camere .....neam inteles cu 10000pentru miina de lucru ....../si nea cerut 5000la inceput si restu cind termina lucrarea .....tinind cont ca ne cunosteam si copiii au copilarit.....noi find parinti la propietar .am zis ceva chitanta nu se face ....si a zis sa mergem pe incredere.....noi am avut incredere am cumparat ce nea spus material dar dupa 2....3 zile am vazut cum lucreaza iam spus ca nu ne olace celum lucreaza ca e numai bataie de joc firma se nnumeste .......Nelutu constructoru din lupeni bl 17 sc 1 et 3 ap nustim .....am fost cu plingere si la politia lupeni si mia zis ca numai sal du in judecata ....alceva nimic ......copilu meu e plecat la munca in germania si el nu poate sa mai viie in tara pina in decembrie .....ce ma invatati sa fac ca cel cu firma a zis ca are contract cu copilu .....dar copilusi e semnat de el dar propietaru nu a semnat nimic si nu a vazut nicio hirtiie......ia zis la copil ca ce sa lucrat in ap e 380lei si montatu usiii 1200 si aastia sunt bani ce sai mai dea
    ........ca propietaru ia zis sa faca socoteala la ce crede ca a lucrat si sa aduca restu si cheia de la ap ...nu vrea sa o dea .......va rog frumos daca puteti sami rezolvati cazuu

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

15 ore ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

15 ore ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

15 ore ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

15 ore ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

15 ore ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

15 ore ago