Categories: ActualitateFlash

Pizzerie din Deva închisă, pentru că nu a eliberat bonuri fiscale. Antifrauda nu te iartă!

Natalia Bumbac

Ieri, inspectorii Direcţiei Regionale Antifraudă (DRA) Deva au întreprins o acţiune de control în mai multe unităţi comerciale de alimentaţie publică din municipiul reşedinţă de judeţ. Aceştia au verificat mai multe baruri, cafenele, restaurante şi alimentare din Deva, pentru a vedea dacă agenţii economici emit bonuri fiscale tuturor clienţilor.

Printre localurile verificate ieri de cei de la antifraudă s-a numărat şi Pizzeria Napoli, din centrul vechi al municipiului. În urma controlului, angajaţii pizzeriei au fost prinşi pe picior greşit, fiind depistaţi că nu au eliberat bonuri fiscale unor consumatori. Din acest motiv, reprezentanţii DRA Deva au luat măsuri împotriva agentului economic, cea mai drastică fiind suspendarea activităţii pentru o lună de zile. Astfel, intrarea localului a fost sigilată, iar pe geamuri au fost lipite afişe cu inscripţia: „Activitate suspendată de Antifraudă ANAF pentru neemiterea bonurilor fiscale”. Despre felul în care au evoluat evenimentele în urma controalelor de ieri din Deva vom reveni cu amănunte în ediţia de mâine a ziarului.

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • Cât de tâmpit să fii să aplici asemenea sancțiuni! Păi așa pierde toată lumea, adică Statul (nu mai colectează taxe și impozite), agentul economic (nu mai face vânzări; nu mai plătește salarii și dări) și clienții (nu mai consumă). Mai bine amenzi drastice și doar răuvoitorilor să le suspende activitatea.

  • Astia sunt "tilharii la drumul mare" infiintati de Tonta prin ordonanta de urgenta. Sunt institutie publica, fara personalitate juridica, poarta arme si dispun de vietile mcilor comercianti, ca numai pe ei ii "calca" !!!
    Nu au prins nimic pina acum din "marea frauda" Barurile , boutiqurile de cartier si pietzarii sunt sursa lor sigura de a da amenzi si a le suspenda activitatea. Le da pesedeul pe urma pomeni electorale.....
    S-auzim numai de bine !

  • Jegurile care fura banii poporului crapa de furie ca trebuie sa elibereze bon fiscal.. vindeau 10 tone de marfa pe zi si declarau ca vand 10 kg pe saptamana..
    Mizerabilii astia fura banii pentru medicamentele pensionarilor... Ei se umfla ca o capuse si copii mor de foame cu zile...
    Cei care nu dau bon fiscal ar trebui sa moara in puscarie...nu doar sa le fie inchisa firma... Sunt niste lepre !

    Pe drumul de la Deva la Geoagiu am oprit la toate magazinele din drum si doar de la unul am primit bon... Plin de hoti in judetul asta !

  • Jeg esti tu, ordinarule. Ai dat vreodata un salar cuiva nenorocitule??
    Ai fost vreodata controlat de sanepid, sanitar veterinar, mediu, anaf,uniunea compozitorilor??? Ai umplut niste portbagaje gratis doar pentru ca existi??? Nesimtitule...

  • Andrei, sper sa mai deschizi pizzeria.... prin 2050. Jegule. Toata lumea are controale si plateste taxe si elibereaza si bon fiscal. Si eu am avut controale si platesc taxe de zeci de mii de lei si nu fac scandal. Tu in schimb esti un mancator de rahat care isi mananca de sub unghii pentru un bon de 20 de lei. Ordinarule...

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Au aflat zvonerii și povestesc pe la colțuri că un personaj al zo­nei, care merge…

2 ore ago

Bulina albă

Florin Oancea, primarul municipiului Deva Pentru că, telecabina de pe Dealul Cetății pornește astăzi, iar…

2 ore ago

Bulina neagră

Tatiana Rovinar, președinta Asociației Produselor Tradiționale Hunedoara Pentru că a înșelat un constructor care i-a…

2 ore ago

Situație scandaloasă la Lăpugiu de Jos. Pubelele oamenilor sunt golite de două ori pe lună. Cine a hotărât asta?

Locuitorii din comuna Lăpugiu de Jos sunt supuși unei situații inacceptabile, fiind obligați să aștepte…

2 ore ago

Nepotul care și-a tăiat unchiul cu sabia, judecat pentru omor

Tânărul s-a înarmat cu o sabie și a intrat peste unchiul său în casă cu…

2 ore ago

Noua escrocherie care te lasă printr-un apel fără nici un ban în cont. Poate avea chiar vocea mamei

Directoratul Național de Securitate Cibernetică avertizează că escrocii au găsit o nouă metodă prin care…

2 ore ago