Comunitate

INSEMEX Petroșani, în „Topul Național al Firmelor – TNF 2022”

Magdalena Șerban

INSEMEX Petroșani a obținut Locul 3 la nivel național, în cadrul  celei de-a XXIX-a ediții a Galei ”Topul Național al Firmelor – TNF 2022”, în domeniul ”Cercetare, Dezvoltare și High-Tech”, grupa ”Cercetare-dezvoltare în alte științe naturale și inginerie”, categoria ”Întreprinderi Mijlocii”, premiul fiind acordat de către Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) pentru rezultatele economico-financiare deosebite ale institutului din Valea Jiului, înregistrate în anul 2021.

 

Dedicați performanţei

Evenimentul, desfășurat la ROMEXPO București, a reunit peste 500 de reprezentanți ai celor mai performante companii din țară, ai camerelor de comerț și industrie județene, precum și ai autorităților publice centrale.  Gala ”Topul Național al Firmelor”, manifestare de tradiție și referință pentru mediul economic din România, este un clasament realizat în exclusivitate de către CCIR, reprezentând un barometru al performanței în afaceri. Cele 7 domenii de activitate în care activează companiile premiate sunt: industrie, servicii, comerț, turism, cercetare-dezvoltare și high-tech, agricultură, silvicultură și pescuit, construcții. „Clasamentul a fost organizat în baza unor indicatori care vizează cifra de afaceri netă, profitul din exploatare, eficienţa utilizării resurselor umane şi a capitalului angajat. În fapt, ierarhia este construită pe baza unei metodologii unitare la nivel naţional, implementată de Camerele de Comerţ în toate judeţele ţării. Premiul obţinut de noi ne aduce satisfacţia unui efort răsplătit, datorat muncii întregii echipe, lucru pentru care ţin să le mulţumesc colegilor mei. S-a dovedit, încă o dată, valoarea colectivului din care fac parte. În spatele unor astfel de reuşite materializate sub formă de premii, distincţii şi diplome, se regăsesc foarte multe ore de muncă şi implică studiu, cercetare şi inventică, toate duse spre performanţă“, a afirmat dr. ing. George Artur Găman (foto), directorul general al Insemex Petroşani. Mai trebuie precizat că la nivel național, pe primele 10 locuri se clasează 12.740 companii – operatori economici din diferite sectoare de activitate, precum: industrie, servicii, comerț, turism, cercetare-dezvoltare și high-tech, agricultură, silvicultură și pescuit și construcții. Cele 12.740 de companii, cu o valoare totală a cifrei de afaceri de 212,14 miliarde de euro și un profit din exploatare de 19,56 miliarde euro, aveau, la sfârșitul lui 2021, un număr de 1.309.440 angajați.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Bulina albă

Iulius Bedea, primarul orașului Simeria Pentru că a fost numit în funcția de președinte interimar…

3 ore ago

Echipa lui Sorin Crai pentru Hațeg! Votul nu e un voucher pentru diferite avantaje, ci o acțiune într-o întreprindere comună

Candidatul PSD la funcția de primar al orașului Hațeg, Sorin Crai (foto) nu se dezminte.…

3 ore ago

Bulina neagră

Petru Cîmpean, primarul comunei Certeju de Sus Pentru că nu a reușit să atragă fonduri…

3 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Spun zvonerii de serviciu că se anunță schimbări mari de tru­pe într-o instituție de la…

3 ore ago

Procurorul care l-a anchetat pe Traian Berbeceanu, achitat definitiv. Va încasa 1 milion de euro, salarii restante

Dosarul „Berbeceanu”, cu inculpați din structurile BCCO și DIICOT Alba Iulia, a ajuns la final…

3 ore ago

Daune mai mici, tot atâția ani de pușcărie

Sentință definitivă în cazul tână­rului Claudiu Nițariu (foto), judecat pentru omor. Magistrații Curții de Apel…

3 ore ago