Îndrăgitul PLUSH BIO revine!

Îndrăgitul PLUSH BIO revine! Ioana Marinescu este nevinovată

Îndrăgitul PLUSH BIO revine! Ioana Marinescu este nevinovată
Îndrăgita cosmetică PLUSH BIO, dezvoltată de Ioana Marinescu, nu doar se întoarce pe piață, deși de fapt nu a plecat nicăieri. PLUSH BIO se renaște într-o nouă formă, după o etapă foarte dificilă asociată scandalului.
Ce-a fost asta? La urma urmei, este incredibil de ciudat să observăm cum cel mai mare brand de produse cosmetice din România, folosit de sute de mii de femei, a fost transformat brusc într-un mijloc periculos pentru sănătate.
Este și mai ciudat când această opinie este corectă numai din cuvinte și cazuri individuale. Desigur, atunci când problemele cu acnee după utilizarea cosmeticelor s-au înrăutățit la mai multe persoane, acest lucru este rău, iar femeile pot simpatiza. Dar remediul a ajutat la sute de mii! Este oare posibilă interzicerea producției de automobile din cauza accidentelor? Acestea sunt situații neprevăzute care au apărut datorită caracteristicilor individuale ale pielii.
În general, ancheta procuraturii și inspecțiile multiple ale producției și compozițiilor chimice ale fiecărui produs PLUSH BIO, care au durat din 2020, au arătat clar că produsele cosmetice de la Ioana Marinescu nu au încălcări și caracteristici periculoase. Și asta înseamnă că lovitura adusă reputației mărcii românesc este mai probabil o neînțelegere, o cazualitate, emoții.
„Nu sunt medic, sunt farmacist!” – Ioana Marinescu, proprietara PLUSH BIO
Una dintre afirmațiile care au fost scalate în mass-media a fost acuzația că Ioana Marinescu nu este un medic adevărat. Cu toate acestea, într-un interviu recent, proprietara PLUSH BIO a amintit încă o dată că nu s-a considerat niciodată medic și a insistat să fie reprezentată ca farmacist.
Aceasta este o altă greșeală a semnificațiilor pe care le facem uneori. Pentru omul obișnuit, atât un medic, cât și un farmacist sunt același lucru. Cu toate acestea, acestea sunt domenii fundamental diferite care intersectează doar într-un loc – organismul uman. Pentru a utiliza orice remediu dezvoltat de un farmacist, o persoană este pur și simplu obligată să se consulte cu medicul său.
Acesta este domeniul de responsabilitate al fiecărei persoane. Prin urmare, este ridicol să o transferați la companie, indiferent ce face – cosmeticele, industria alimentară, chiar și aditivii bioactivi pot să nu fie atât de siguri dacă există o intoleranță personală la componentele individuale.
PLUSH BIO este deschis tuturor! Și nu uitați să consultați un medic
După doi ani de hărțuire, marca nu numai că a supraviețuit. PLUSH BIO este complet deschis pentru clienții săi și a reluat funcționarea completă.
Aceasta este o veste minunată, având în vedere că acesta este un brand românesc care depășește în multe privințe omologii săi străini. Cu toate acestea, nimeni nu va concura. Ioana Marinescu consideră că produsul ei este unic. Prin urmare, despre ce fel de competiție putem vorbi. Mai mult, fiecare companie lucrează cu publicul propriu. Și cui nu se potrivește un produs, se va potrivi altul. Principalul lucru este să nu desfășori războaie media și să fii sincer cu tine și cu clienții tăi.
În ultimii 2 ani, Ioana Marinescu nu a comentat public scandalul. A fost rezonabil. Pur și simplu vorbind și având concluziile inspecțiilor în mâinile tale sunt două lucruri diferite în ceea ce privește semnificația. Acum, proprietara mărcii are dovezi incontestabile ale nevinovăției sale. Și merită să punem capăt acestui lucru.
„A fost groaznic când am aflat că sunt urmărită”, a spus Ioana. În plus, proprietare PLUSH BIO a povestit pentru Fanatik.ro despre amenințările pe care le-a primit la telefon și în persoană. Femeia de afaceri a trecut printr-o perioadă dificilă. Și în ciuda acestui fapt, este gata să continue să lucreze și să ne bucure cu produse cosmetice noi.
Și, bineînțeles, pentru a evita orice incidente neplăcute, citiți inserțiile și instrucțiunile care se referă la recomandările de a consulta un medic.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Nu vor să renunțe sub nici o formă la me­tehne. Gurile rele spun că unii…

18 ore ago

10.000 de pretexte pentru a denigra CJ Hunedoara

În urma apariției în spațiul public a unui articol semnat de Carmen Cosman Preda care…

18 ore ago

Bulina albă

Mihai Panaitescu, managerul Teatrului de Artă Deva Pentru că la Gala Premiilor UNITEM 2024, ediţia…

18 ore ago

Bulina neagră

Sorin A., autorul a peste 130 de infracțiuni de înșelăciune prin metoda ”Accidentul” Pentru că…

18 ore ago

Chinuită chiar de nepoata pe care a crescut-o ca pe propria fiică

O bunicuță în vârstă de 80 de ani, din Hunedoara, s-a plâns Judecătoriei Hunedoara că…

18 ore ago

Vitezoman lăsat pieton. A cerut să-i fie înapoiat permisul și a dat vina pe stâlpii de electricitate

Un șofer prins de polițiștii hune­do­reni circulând cu 107 km la oră prin localitate a…

18 ore ago