Categories: Eveniment

Încercare eşuată a teribilistului cu BMW

Maximilian Gânju

Magistraţii Judecătoriei Petroşani i-au spulberat visul de a ieşi din curtea proprie timp de şase zile pe săptămână, cum ar fi vrut tânărul teribilist care a ucis doi pietoni.

Codruţ Norocel Măturar (foto), 22 de ani, a cerut prin intermediul apărătorului său ca instanţa de judecată să-i ridice din restricţiile impuse în urma arestului la domiciliu şi, timp de şase zile pe săptămână, de luni până sâmbătă, între orele 10 şi 20, să-l lase să părăsească imobilul. Teribilistul care a accidentat mortal doi pietoni pe o trecere marcată şi semnalizată corespunzător, după cum susţin anchetatorii, a motivat solicitarea prin faptul că trebuie să se prezinte la locul de muncă. Totuşi, argumentele sale nu l-au convins pe judecătorul de şedinţă, care a respins cererea. Totodată, magistratul a decis ca toate obligaţiile impuse inculpatului să-i fie menţinute şi a respins şi solicitarea formulată de apărători cu privire la înlocuirea măsurii preventive a arestului la domiciliu cu măsura preventivă a controlului judiciar. Decizia a putut fi contestată de şoferul teribilist.
Reamintim că Norocel Măturar a ucis doi oameni pe trecerea de pietoni, chiar în joia de dinaintea Paştelui. Înainte de a produce accidentul, poliţiştii i-au suspendat carnetul de conducere, pentru că mergea cu viteză mai mare decât cea admisă. Norocel a contestat în instanţă decizia, reuşind astfel să-şi păstreze dreptul de a conduce, până la o decizie a judecătorilor. Procesul său a început luna trecută, acesta fiind învinuit de ucidere din culpă.

Mesagerul Hunedorean

View Comments

Recent Posts

Un sfert de veac de comunitate – Cărturești în orașul tău

Experiență unică Cititorii care vizitează Cărturești spun că e „un loc magic”, „un loc în…

3 ore ago

Primarul faptelor concrete. Primarul comunității!

În cei trei ani și șase luni ai mandatului de primar, mandat câștigat în urma…

4 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Spun gurile rele că o domnișorică a fost pusă pe o funcție demnă de tinerețea…

21 de ore ago

Bulina albă

Ovidiu Bălan, primarul municipiului Orăștie Pentru că a făcut din centrul orășelului un peisaj cochet,…

21 de ore ago

Laurențiu Nistor: A început modernizarea DJ 705A pe sectorul Orăștie – Costești, unul dintre cele mai importante drumuri din punct de vedere turistic

Infrastructura rutieră de acces spre Ce­tățile Dacice din Munții Orăștiei se moder­nizează cu fonduri europene…

21 de ore ago

Bulina neagră

Constantin V., din municipiul Petroșani Pentru că a fost arestat pentru mai multe furturi din…

21 de ore ago