Categories: Sport

Început cu trac, final cu ratãri

Ciprian Marinuţ

CFR Simeria şi FC Hunedoara au rămas neînvinse în meciurile disputate în deplasare în runda secundă a Ligii a III-a şi ocupă locurile doi şi trei pe podium. Ambele echipe hunedorene au început ezitant, fiind conduse la pauză, şi au avut mai mult curaj în repriza secundă, când puteau să câştige.

Egalaţi în ultimul minut
CFR Simeria a fost aproape de victorie, însă, a fost egalată în ultimul minut de joc în partida cu FC Timişoara II, scor 3-3. Bănăţenii au controlat prima repriză în care au condus de două ori, cu 1-0 şi 2-1 prin golurile marcate de  Popovici (18), Poparadu (42), respectiv Făgărăşanu (38). Raportul de forţe s-a schimbat după pauză, iar feroviarii au fost vioara întâi a reprizei secunde, când au egalat  prin Dăscălescu (75 penalty) şi au preluat conducerea prin Pepenar (76). Verdictul partidei l-a dat însă Dubei (90) care a speculat o neatenţie a defensivei simeriene şi a egalat, 3-3. „Echipa a început meciul cu frică, în mod inexplicabil, iar efectul s-a văzut pe tabelă, fiind conduşi la pauză. Există şi scuza că la ambele goluri ale timişorenilor a fost fault în atac, prima dată la Vişan, apoi la Făgărăşanu. În repriza secundă, am controlat jocul şi am preluat conducerea, însă apărarea a gafat nepermis în ultimul minut şi am fost egalaţi. Per total, rezultatul e just, însă, sunt dezamăgit de atitudinea unor jucători şi de gafele defensivei, care a încasat cinci goluri în două partide, fapt nepermis”, a spus Gheorghe Cornea, antrenorul echipei CFR Simeria.

Schimbări inspirate
Grijile antrenorului Eusebiu Şuvagău pentru cum va reacţiona echipa la primul meci în deplasare s-au dovedit justificate, iar FC Hunedoara a încheiat doar cu o remiză, scor 1-1, partida cu Unirea Sânnicolau Mare. Bănăţenii au început în forţă, mai ales la propriu, şi au deschis scorul prin Pavel (30). Alb-albaştrii au prins curaj după pauză, când au egalat prin Doroi (65) şi au avut chiar şansa de a câştiga, însă le-a lipsit inspiraţia la finalizare. „Jucătorii noştri au fost apăsaţi de teamă şi emoţii, mai ales că adversarii au jucat agresiv, uneori peste limita regulamentară. Am luat gol la singurul lor şut pe poartă şi am irosit două-trei ocazii clare. La pauză, au intrat Şandor şi Ban, care au adus un plus de experienţă şi curaj. Doroi a egalat cu o lovitură de cap, după centrarea lui Costea, iar în prelungiri puteam da lovitura, pentru că am avut câteva ocazii de singur cu portarul”, a spus antrenorul celor de la FC Hunedoara.

MesagerulHunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

o zi ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

o zi ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

o zi ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

o zi ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

o zi ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

o zi ago