Categories: Actualitate

Începe procesul beţivului care a făcut praf patru maşini

Maximilian Gânju

Individul care a făcut praf patru maşini în faţa Primăriei Petroşani şi a rănit două femei, după ce s-a urcat la volan rupt de beat şi fără a avea permis, a fost trimis în judecată pentru cumul de infracţiuni.
Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroşani l-au trimis în judecată pe inconştientul care putea provoca un adevărat carnagiu şi-l acuză de vătămare corporală din culpă, conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi conducere pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa alcoolului. Primul termen de judecată în dosar este astăzi, la Judecătoria Petroşani fiind aşteptat atât individul, Eugen Ciprian Iedlicică (foto) (25 de ani), dar şi victimele sale. Individul a scăpat însă de acuzaţia de furt, dat fiind faptul că în prima fază a cercetării penale s-a bănuit că a sustras autovehiculul de teren cu care a produs accidentul.
Reamintim că Iedlicică a provocat un teribil accident de circulaţie în centrul municipiului Petroşani, în luna martie a acestui an, în urma căruia două femei au fost rănite, una rămânând încarcerată. Individul s-a îmbătat criţă şi i s-a făcut de o plimbare prin centrul municipiului, deşi nu avea permis de conducere. S-a urcat într-o maşină de teren ce aparţinea unui cunoscut de-al său şi, din cauza băuturii, a acroşat o dubiţă parcată, după care a tamponat un Ford Fiesta, care circula în faţa sa, pe care l-a proiectat într-un copac. Autoturismul condus de tânărul de 25 de ani s-a oprit după ce a mai tamponat două autoturisme, parcate în zonă. La testarea făcută de poliţişti la faţa locului, bărbatul avea o alcoolemie de 1,49 mg/l, alcool pur în aerul expirat. Raportul legiştilor a stabilit că tânărul avea în sânge o alcoolemie de peste 3 la mie, practic, fiind aproape de coma alcoolică.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Scandal porno la Colegiul „Iancu de Hunedoara”

Scandal la Colegiul „Iancu de Hunedoara” din municipiul Hunedoara, unde un profesor de muzică, Mihai…

13 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Au aflat zvonerii că la o instituție care se ocupă cu ceva con­troale s-au adunat…

2 zile ago

Bulina albă

Daniel I. Iancu, cercetător științific la muzeul devean Pentru că va fi premiat de președintele…

2 zile ago

Bulina neagră

Nicolae P. din municipiul Petroșani Pentru că este acuzat de tentativă de omor, după ce…

2 zile ago

Șeful județului sesizează Protecţia Consumatorului şi ANRE pentru nerespectarea tarifelor la electricitate în Apuseni

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Hunedoara, Laurenţiu Nistor (foto), a transmis, ieri, două sesizări către Auto­ritatea…

2 zile ago

Salvital, acțiune de Ziua Mondială a Inimii

Asociația Salvital Hunedoara în parteneriat cu Consiliul Județean Hunedoara și Primăria Deva a or­ganizat, ieri,…

2 zile ago