De ce a fost mazilit Costel Avram din conducerea judeţeană a PNL?

Sorina Popa

Liberalii au luat mai multe măsuri în şedinţa conducerii judeţene, de vineri. Cea mai importantă dintre ele a fost legată de Costel Avram (foto), directorul general al societăţii Apa Serv, Valea Jiului.
Deputatul Bogdan Ţîmpău, copreşedintele interimar al organizaţiei judeţene Hunedoara a PNL, a declarat, pentru MESAGERUL HUNEDOREAN, că s-a analizat activitatea politică a lui Costel Avram şi s-a decis ca el să fie înlăturat din Comitetul Executiv Judeţean, forul de conducere  al liberalilor hunedoreni, acesta fiind înlocuit cu Adrian David, preşedintele Consiliului Judeţean.
„A fost o dezbatere în cadrul Comitetului Executiv Judeţean, privind activitatea politică a lui Costel Avram. S-a votat pentru înlocuirea sa cu Adrian David. Au fost doar trei voturi împotriva propunerii respective. Apoi, Călin Dud, primarul comunei Luncoiu de Jos, a intrat în comitetul executiv în locul lui Marian Muntean, deoarece acesta a părăsit partidul. Iar primarul comunei Crişcior, Ovidiu Furdui, a revenit în legătură cu demisia din Comitetul Judeţean Executiv”, a declarat liderul liberal Bogdan Ţîmpău.
Contactat pentru a-şi expune opinia despre excluderea din forul judeţean de conducere liberal, directorul general al Apa Serv Valea Jiului a declarat că va respecta hotărârea colegilor de partid. „Respect toate deciziile statutare luate de partidul meu. Nu eu, ci alţii sunt cei care trebuie să motiveze această hotărâre”, a afirmat Costel Avram, vicepreşedintele Biroului Politic Judeţean Hunedoara al PNL.
Referitor la cele afirmate de Bogdan Ţîmpău, copreşedintele judeţean al PNL, totuşi, rămân unele lucruri neclare. După cât am constatat până în acest moment, Costel Avram a fost unul dintre cei mai activi lideri liberali din Valea Jiului. Nu ştim cum de a ieşit atât de rău la analiza activităţii sale politice, de a trebuit să fie exclus din forul de conducere judeţean. Nu cumva motivele sunt altele, legate îndeosebi de poziţia sa tranşantă din ultima vreme, referitoare la fostul lider liberal judeţean, Mircea Moloţ, căruia i-a cerut public să-şi definească clar statutul: ori este membru PNL, ori este consultant (cum a declarat) şi viitor membru al ALDE? Sau de faptul că în vară, nemulţumit de unele lucruri care se întâmplă în partid, Avram a declarat că-şi va da demisia din Comitetul Executiv Judeţean al PNL?

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • Doamne Dumnezeule, acest slugoi purceluși, l-am numit pe Costel Avram, este chiar bătut în cap. Nu înțelege că "boierul" la care a fost argat este mort dar neîngropat.

  • Acest Molot este diavol, Doamne iarta-ma. De aceea rezista atat cu toate ca nu mai are nici o sansa de scapare. Dar, mizerabil fiind, recurge la tot felul de nemernicii. Obiectele acelea dacice gasite de jandarmi au fost „plantate” acolo de oamenii lui, care le-au luat de la interlopi. Purcel se amesteca in lupta pentru Consiliul Judetean vrand sa se razbune pe cei care, considera el, l-au tradat. Vrea ca liberalii sa piarda presedentia acestei institutii. Daca nu mai este el din partea lor sa nu fie nici altcineva.
    Atentie procurori ! Ar trebui mai bine cercetate coordonatele acelui eveniment din Muntii Orastiei.

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Nu vor să renunțe sub nici o formă la me­tehne. Gurile rele spun că unii…

18 ore ago

10.000 de pretexte pentru a denigra CJ Hunedoara

În urma apariției în spațiul public a unui articol semnat de Carmen Cosman Preda care…

18 ore ago

Bulina albă

Mihai Panaitescu, managerul Teatrului de Artă Deva Pentru că la Gala Premiilor UNITEM 2024, ediţia…

18 ore ago

Bulina neagră

Sorin A., autorul a peste 130 de infracțiuni de înșelăciune prin metoda ”Accidentul” Pentru că…

18 ore ago

Chinuită chiar de nepoata pe care a crescut-o ca pe propria fiică

O bunicuță în vârstă de 80 de ani, din Hunedoara, s-a plâns Judecătoriei Hunedoara că…

18 ore ago

Vitezoman lăsat pieton. A cerut să-i fie înapoiat permisul și a dat vina pe stâlpii de electricitate

Un șofer prins de polițiștii hune­do­reni circulând cu 107 km la oră prin localitate a…

18 ore ago