Categories: EvenimentFlash

Incendiu la o pensiune din Valea Jiului

Loredana Goangă

Acoperişul şi mansarda unei pensiuni din municipiul Vulcan au fost mistuite de flăcări. Se pare că incendiul ar fi izbucnit de la un scurtcircuit la un aparat electrocasnic.
Marţi spre dimineaţă, în jurul orei 02.00, pompierii Detaşamentului Petroşani şi cei ai Punctului de lucru Lupeni au fost chemaţi să intervină la un incendiu izbucnit la o pensiune de pe strada Căprioarei, din Vulcan. Imediat, la faţa locului au ajuns trei echipaje, însă nu au mai avut ce să facă pentru acoperiş şi mansardă, acestea fiind deja cuprinse de flăcări.
„Pompierii au trecut la atacul asupra principalelor focare de ardere, utilizând trei autospeciale, substanţe şi tehnici de stingere, în raport cu natura şi dezvoltarea arderii. Incendiul a fost localizat în aproximativ o jumătate de oră reuşindu-se întreruperea propagării şi dezvoltării acestuia şi protecţia vecinătăţilor”, a declarat căpitanul Anemona Doda, purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara.
Salvatorii au muncit alte două ore pentru stingerea incendiului, în final arzând acoperişul şi mansarda pensiunii, adică aproximativ 400 de metri pătraţi. La pagubă se adaugă şi mobilierul, aparatura electrocasnică şi tâmplăria, aflate în cele cinci camere de la mansardă.
Cel mai probabil incendiul a fost generat de un scurtcircuit produs la un aparat electrocasnic uitat sub tensiune.

Mesagerul Hunedorean

Share
Published by
Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

18 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

18 ore ago