Categories: Actualitate

Incendiu într-un bloc din Deva. 80 de persoane evacuate

Un număr de 80 de persoane au fost evacuate sâmbătă dimineaţă dintr-un bloc din municipiul Deva, după ce într-o garsonieră a izbucnit un incendiu.

Lichidat rapid
„În această dimineaţă (n.r.-sîmbătă), la numărul de urgenţă 112 a fost anunţat un incendiu care a izbucnit într-o garso­nieră dintr-un bloc situat în cartierul Micro 15, din municipiul Deva. S-a acţio­nat de urgenţă pentru evacuarea per­soa­­nelor din imobil, concomitent cu acţiunea propriu-zisă de stingere a incendiului. Intervenţia promptă a milita­rilor a făcut ca incendiul să fie lichidat în scurt timp, fără să existe victime”, a informat ISU Hunedoara.
De la Detaşamentul de Pompieri Deva s-au deplasat de urgenţă la locul eveni­men­tului 2 autospeciale de lucru cu apă şi spumă, autospeciala de lucru la înălţime, o autospecială de primă inter­ven­ţie şi comandă şi un echipaj SMURD. Potrivit sursei citate, 80 de persoane au fost evacuate – unii locatari au reuşit să se autoevacueze, iar alţii au fost evacuaţi de către echipele de căutare-salvare ale pompierilor.
După finalizarea intervenţiei, s-a con­sta­tat faptul că, din cauza violenţei cu care s-a dezvoltat incendiul în faza inci­pientă, au fost deteriorate două garso­niere, respectiv balcoanele acestora. În timpul misiunii, pompierii au salvat şi şase căţei aflaţi în zona incendiată. Cauza probabilă a declanşării incendiului este acţiunea iresponsabilă a unor per­soane, spun reprezentanţii ISU.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că s-au pus deja la bă­taie bani frumoși pen­tru unii candidați care…

7 minute ago

Laurențiu Nistor: Drumuri moderne pentru dezvoltarea comunităților locale

Infrastructura rutieră modernă este primul pas spre dezvoltarea social-eco­no­mică și turistică a județului Hunedoara. Consiliul…

10 minute ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul echipei Corvinul Hunedoara Pentru că va primi titlul de Cetățean de Onoare…

10 minute ago

Bulina negră

Dan Vîlceanu, deputat neafiliat Pentru că l-a mușcat pe fostul său coleg, deputatul Florin Roman,…

11 minute ago

Ce exemplu, ce scandal! Bătaie în Parlamentul României. Florin Roman îl acuză pe Dan Vîlceanu că i-a dat un genunchi în față

Bătaie în Parlamentul României: Deputatul liberal Florin Roman îl acuză pe Dan Vîlceanu (deputat neafiliat,…

17 minute ago

Un nou val de praf saharian lovește România – Care vor fi zonele afectate

Meteorologii anunţă că un nou val de praf saharian va ajunge deasupra României, începând de…

17 minute ago