Încă un an cu Boc înseamnă dezastru pentru ţară

Sorina Popa

Preşedintele PSD Hunedoara, Laurenţiu Nistor (foto), a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă, că manifestările din stradă vor continua până când guvernul Boc va demisiona şi preşedintele Traian Băsescu va părăsi Palatul Cotroceni.

„Avem nevoie de un nou guvern, care trebuie să fie transparent şi cu deschidere către oameni. Suntem mândri că suntem români şi că am organizat doar mitinguri paşnice. Asta, deşi se mai folosesc metode staliniste, infiltrându-se printre protestatari oameni care i-au întărâtat pe cei care au ieşit să manifesteze pe stradă. PDL, cu ultimele puteri (au ajuns la 8 la sută în sondaje), se mai chinuie să reziste. Noi susţinem că este nevoie de alegeri anticipate, iar Puterea spune că aşa, ţara va intra în instabilitate. Dar, mai mare instabilitate ca acum, nu se poate. Încă un an de guvernare portocalie, ar însemna un dezastru pentru ţară”, a declarat deputatul Laurenţiu Nistor.
Liderul pesediştilor hunedoreni a afirmat că guvernul condus de Emil Boc trebuie să demisioneze, deoarece „nu are decât susţinerea unor trădători. După ce Raed Arafat a fost repus pe funcţie, acum, am înregistrat o a doua victorie, după ce Puterea a acceptat organizarea unei şedinţe extraordinare a Parlamentului. Dacă reprezentanţii PDL ar
mai avea ceva în mintea lor de găină, ar trebui să-şi dea demisia”.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Domnule deputat scoatel la pensie pe Mircea Molot,din cauzalui USL pierde foarte multi votanti care se vor indrepta spre alte partide gen PP,eu am votat PSD ,dar nu voi vota USL din cauza lui Mircea Molot ,sa isi vada de oile lui .Nu are nici o credibilitate tot judetul il cunoaste ca pe un cal breaz ,un imbogatit ,un mosier, un securist , un hot ,cum veti putea veni in campanie sa spuneti ca USL este cu cei saraci ,cand il aveti pe Molot.

  • Ce mai conteaza un an(de fapt citeva luni de acum-ca oricum trebuie sa va eliminam si pe voi) dupa 16 ani de "ciuma rosie Iliesciana"???

  • Orice om cu capul pe umeri zambeste cand aude vrajelile populiste ale ascestui taran. Emite Nistore si tu o judecata de valoare nu fi un papagal ce spune cuvant cu cuvant doctrina impusa de Bolsevicii din Bucuresti. Se poate?

  • @Tavi.,,Ciuma rosie Iliesciana",cum spui tu a fost 10 ani la guvernare,ai uitat sa spui ca 10 ani a fost si,,ciuma portocalie Basesciana la guvernare.

  • Ai dreptate Tavi, trebuie curăţate gunoaiele şi fosilele, da,da alea ca tine!!!Lasă-te de comentarii!!! Nu vezi că eşti ridicol, PORTOCALIULE ???!!!

  • inca un an cu tine, taranoi analfabet pictat in biserica de la bejan v-a fi jale pentru PSD. pleaca dracu acasa slugoiule lei moloz

  • Ciuma rosie si frigurile galbene vor din nou sa puna stapanire pe Romania Dupa ce au spoliat tara,acum au terminat rezervele si vor sa puna mana pe ciolan !Vor sa omologheze la alegeri medicamentul pontacrin,medicament cu care fac teste pe manifestantii din piata !
    Administrat acesta da reactii adverse ca:isterie violenta uneori
    chiar dezumanizeaza.Vezi reactia data pe primarul Constantei Radu Mazare cara la mitingul de la Bucuresti a veni imbracat in uniforma rosie cu sapte fete tot in rosu crezanduse in fata multimii Gadafi cu garda lui de sapte virgine !

Recent Posts

ANUNŢ

ANUNȚ ÎN VEDEREA ACORDĂRII SPRIJINULUI MATERIAL  TICHETE SOCIALE PE SUPORT MATERIAL ȘI PACHETE CU PRODUSE…

2 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Un consiliu pestriț se anunță a fi la cârma unei urbe din sudul ju­dețului, după…

22 de ore ago

Laurenţiu Nistor, preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara: Avem de partea noastră experienţa administrativă, profesionalismul, priceperea, dar şi tinereţea cu viziunea inovativă

Șeful județului și-a depus candidatura pentru un nou mandat în fruntea Consiliului Județean Hunedoara. Laurențiu…

22 de ore ago

Bulina albă

Maria Sara Lupulesc, elevă în clasa a V-a la Școala gimnazială ”I.G. Duca” din Petroșani…

22 de ore ago

Bulina neagră

Aurel G. Pentru că a fost trimis în judecată pentru lovire și alte violențe, după…

22 de ore ago

Plângere penală împotriva celor care au modernizat telecabina de pe Dealul Cetăţii

Primarul Devei a decis că e mo­mentul să facă plângere penală împotriva celor care au…

22 de ore ago