În PSD Hunedoara, 30 la sutã dintre candidaţi vor fi femei

Sorina Popa

Femeile din organizaţia judeţeană a PSD s-au hotărât. Vor să candideze în număr cât mai mare la alegerile locale şi parlamentare. În aceste condiţii, 30 la sută dintre candidaţii PSD sunt femei, a declarat liderul PSD din judeţ, Laurenţiu Nistor.
Liliana Ţolaş, preşedintele organizaţiei de femei a PSD Hunedoara, a declarat într-o conferinţă de presă, că vor fi efectuate cursuri gratuite de pregătire a femeilor politician, în vederea alegerilor din acest an. „Numărul femeilor pesediste care acced la nivel judeţean în funcţii de conducere trebuie să crească în 2012”, a declarat Liliana Ţolaş. Pe de altă parte, femeile din PSD i-au cerut ministrului Muncii, Sulfina Barbu, să revină asupra actelor normative, conform cărora, beneficiarii de ajutoare de la stat nu-şi mai primesc sumele respective, dacă nu şi-au achitat taxele şi impozitele locale. „Oamenii nu mai au nici bani de pâine, sunt disperaţi”, a afirmat Ţolaş. Potrivit şefei femeilor social-democrate din judeţ, ea a fost propusă pentru a candida, în acest an, pentru un nou mandat de consilier judeţean, dar se află şi pe lista pentru Parlamentul României.
Preşedintele organizaţiei judeţene Hunedoara a PSD, Laurenţiu Nistor, a declarat, la această conferinţă de presă, că USL îşi va anunţa candidaţii doar înainte de declanşarea campaniei electorale, deoarece aceştia sunt ameninţaţi de către reprezentanţii PDL. „De exemplu, un candidat de-al nostru a fost chemat la Prefectură şi i s-a spus să se liniştească, să nu mai candideze”, a declarat Nistor.

5 comentarii la „În PSD Hunedoara, 30 la sutã dintre candidaţi vor fi femei”

  1. PSD-isti ciolanari. O fi fetitele usoare ale lui Robert Negoita si Nicu Banicioiu ???

  2. Poate sunt fetitele lui Calimente.La noi in PSD se vorbeste de Oana pe lista de consilieri. Nu conteaza cine a muncit in campanile electorale si a adus multe voturi .

  3. Dupa „poza” asta , proportia este chiar buna !!!
    Trei femei din PSD(adica 30 %) fac exact 10O % (cit face „oracolul de la Soimus)…..
    E de bine !!!

  4. Gigi este invidios pe fetitele lui Calimente! Macar ele muncesc! Treci la munca Gigi, nu la frecat menta!

  5. Daca vreti sa le duceti la Bucuresti nu le munciti prea tare ca la aia nu le trebuie obosite!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.