În comuna Băcia, investiţiile merg ca pe roate

Sorina Popa

Şi în acest an, în comuna Băcia continuă lucrările de investiţii. Primarul Florin Alba (foto) susţine că Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL2) merge mai departe în satele comunei.

Astfel, primarul Băciei spune că este pe final schimbarea becurilor de la iluminatul public cu LED-uri. O mişcare care va aduce o economie substanţială în bugetul local. ”Avem iluminat public cu LED-uri în toate satele comunei noastre. Am făcut şi o extindere a iluminatului public, de trei kilometri, între satele Tâmpa şi Băcia. Într-o lună investiţia aceasta va fi finalizată”, a spus Florin Alba.
Apoi, tot în comună mai sunt în derulare lucrările de construcţie a trotuarelor şi rigolelor pe o distanţă de 10 kilometri. Această investiţie a început anul trecut şi va fi finalizată în 2019. ”Mai avem în plan să asfaltăm patru kilometri de şosea, între Tâmpa, DN 66 şi Petreni. În prezent, şoseaua respectivă este pietruită. Am dat ordinul de începere a lucrărilor în acest caz. Se aşteaptă vremea bună, ca să se înceapă lucrările. În şase luni va fi gata şi asfaltarea aceasta”, a adăugat primarul comunei Băcia.

Un gând despre „În comuna Băcia, investiţiile merg ca pe roate”

  1. … si in continuare 4 familii din Petreni se caca tot in gradina, pt ca nu sunt bani pt constructia statie de pompare. De 10 ani Primaria spune ,, la anu ” , la fel si acum.

Comenteaza Anulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.