Improvizaţii şi necazuri la startul sezonului

11 fotbal fc hunedoara caransebes (46)Ciprian Marinuţ

Prima partidă oficială a noului sezon din fotbalul hunedorean, programată azi, la Haţeg, în faza a II-a a Cupei României, între Retezatul şi FC Hunedoara, stă sub semnul improvizaţiilor şi a problemelor financiare. Unica echipă de Liga a III-a din judeţ va alinia în formula de start mulţi juniori, deoarece noilor achiziţii nu li s-au rezolvat încă actele de transfer, iar „zimbrii” au unele probleme interne la nivelul lotului, din motive financiare.

Cu gândul la victorie
Titi Alexoi, antrenorul echipei FC Hunedoara, spune că, indiferent de situaţie, formaţia sa va juca toate meciurile cu gândul la victorie. „Am rămas ultimii mohicani ai fotbalului hunedorean în competiţiile naţionale şi ne propunem să câştigăm şi să avem un parcurs cât mai lung în Cupa României. De altfel, şi în campionat vom încerca să jucăm toate meciurile cu gândul la victorie. În plus, acest meci oficial e un prilej perfect de a evalua mai bine jucătorii. Din păcate, vom alinia o echipă improvizată, cu mulţi tineri, întrucât nu s-a reuşit legitimarea unor jucători care ar fi fost poate pe teren precum Trăşcan, Fabian Pop sau fraţii Olariu. În ciuda unor mici probleme, la echipă e o atmosferă frumoasă şi sperăm ca galeria să ne sprijine să obţinem calificarea”, a spus Titi Alexoi. Pentru a răspunde la apelul tehnicianului, Asociaţia Suporterilor Corvinişti organizează deplasare la Haţeg pentru meciul din Cupa României cu Retezatul Haţeg. Plecarea se va face cu microbuze azi, în jurul orelor 15:30-16:00, din incinta Bazei Sportive „Michael Klein” din Hunedoara, iar preţul va fi în jur de 15 lei.

Jucătorii „răzvrătiţi” în tabăra campioanei
Situaţia e delicată şi în tabăra Retezatului Haţeg, campioana Ligii a IV-a Hunedoara. Unii dintre componenţii lotului, majoritatea din Valea Jiului, au anunţat că e foarte posibil ca ei să nu se prezinte la meci. „S-au făcut anumite diferenţe la achitarea salariilor şi primelor şi eu unul nu cred că mă voi prezenta la echipă pentru acest meci. E posibil să plec de la Retezatul şi probabil să vin la o echipă din Valea Jiului, mai aproape de casă”, a  spus fostul căpitan al haţeganilor, Adi Câmpeanu. În acest moment, nici unul dintre jucătorii pe care „zimbrii” s-au bazat în sezonul competiţional trecut nu mai are contract cu gruparea din Ţara Haţegului, mulţi dintre aceştia exprimându-şi dorinţa de a evolua la alte formaţii. Rămâne de văzut cu ce echipă se vor prezenta „zimbrii” şi dacă vor reuşi să treacă în turul III, după ce în turul I au beneficiat de neprezentarea echipei Jiul Rovinari.

Comenteaza Anulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.