Ieri, s-a lansat Manifestul Pro România 2020-2024

Sorina Popa

Ieri, s-a desfăşurat Convenţia Anuală a partidului condus de Victor Ponta (foto), fiind lansat, cu această ocazie, Manifestul Pro România 2020-2024. Astfel, preşedintele Pro România, Victor Ponta, a făcut un apel către colegii de partid „să se bazeze doar pe ei“ în bătăliile electorale şi să se lupte pentru candidaţii formaţiunii la viitoarele alegeri.

Măsuri pentru patru ani
„Eu sunt la Pro România şi numai la Pro România o să fiu, şi mă bazez doar pe Pro România. Dacă m-aş baza pe altcineva ar însemna să fac de fiecare dată aceeaşi greşeală. Mai departe vă rog să vă bazaţi doar pe dumneavoastră în bătălia electorală care urmează, doar pe dumneavoastră. Suntem Pro România, ne batem pentru candidaţii Pro România“, a declarat ieri Victor Ponta.
El a lansat, la Convenţia anuală, Manifestul Pro România 2020-2024, care propune o serie de măsuri prioritare pentru perioada 2020-2024, care să ajute la dezvoltarea României. Documentul propune schimbarea sistemului fiscal prin trecerea la o impozitare diferenţiată, progresivă, a salariilor şi pensiilor mari, precum şi uniformizarea cotei la alimente cu cea de la serviciile de turism, respectiv TVA 5 la sută. Reducerea numărului de judeţe de la 41 la 15, reducerea numărului de unităţi administrativ teritoriale de la 3.300 la maximum 1.500 şi a numărului de parlamentari la maximum 300 – 200 deputaţi şi 100 senatori.

Modernizarea administraţiei
Contactat, Dorin Gligor (foto), coordonator al Pro România Hunedoara, a declarat pentru MESAGERUL HUNEDOREAN: ”manifestul lansat astăzi (n.r.-ieri) are 10 direcţii pe care noi, cei de la Pro România, le-am stabilit pentru următorii patru ani. Este şi despre modernizarea administraţiei, despre reducerea birocraţiei. Prin acest manifest vrem ca electoratul românesc să vadă ce soluţii avem pentru perioada următoare”.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

19 ore ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

19 ore ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

19 ore ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

19 ore ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

19 ore ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

19 ore ago