Categories: Actualitate

Idilă amoroasă între doi șoferi de TIR?

Amândoi șoferii sunt din Hunedoara, unul din Valea Jiului iar celălalt din zona Bradului și munceau pe același TIR, fiind colegi de cabină.
În Belgia, în urma unui conflict între cei doi, unul a ajuns la spital iar celălalt s-a ales cu o condamnare la închi­soare. Scandalul dintre cei doi a iz­buc­nit în cabina autotrenului, într-o par­care în care se odihneau, motivul fiind legat de faptul că victima i-ar fi cerut agre­so­rului să facă sex cu el. Cel puțin acest lucru l-a declarat în fața ju­de­cătorilor șo­ferul condamnat. ”Persoa­na vătă­mată se afla împreună cu in­culpatul în cabina autocamionului so­cietății, care era parcat în parcarea societății din lo­calitatea Zeebrugge, la 5 km de lo­ca­litatea Blankenberge din Belgia, pentru repausul săptămânal. Pe fondul unei discuții în contra­dic­toriu, inculpatul a lovit persoana vătă­mată în zona feței iar ulterior după ce acesta a părăsit ca­bina, inculpatul a urmat-o, lovind-o de mai multe ori cu pumnul în zona feței până și-a pierdut cunoștința, cazând pe sol. În timp ce persoana vătămată era în stare de inconștiență și căzută pe sol, in­cul­patul a continuat să o lovească cu mâi­nile și picioarele în zona feței până ce au intervenit numiții (…) împie­di­cân­du-l să mai lovească persoana vătă­mată. La scurt timp, la fața locului au sosit un echipaj medical și un echipaj de poliție, persoana vătămată fiind trans­portată la spitalul din Blanken­berge”, se arată în dosar.

Declarații contradictorii
Cel acuzat de infracțiunea de lovire și alte violențe a susținut că a acționat ca urmare a stării de temere în care se afla din cauza colegului care i-a so­licitat să întrețină relații sexuale cu el sub amenințarea cu cuțitul. ”În decla­rația dată de inculpat în fața autori­tăților din Belgia, acesta a arătat că partea civilă a început să îl înjure și să strige la acesta, că a amenințat că îl înjunghie, iar când s-a îndreptat spre sertarul în care sunt tacâmurile, ”i-a tras una în față de a căzut pe scările ca­mionului cu fața pe pietre”. Obser­văm că în această declarație, luată ime­diat după săvârșirea faptei, incul­patul nu a mai afirmat că a fost ame­nințat cu un cuțit pentru a întreține relații sexuale cu partea civilă. Ne în­trebăm ce l-a determinat pe inculpat, ca imediat după săvârșirea faptei să nu declare toate aspectele pe care le-a menționat în declarațiile ulterioare din cursul procesului penal”, au reținut magistrații. Judecătoria Petroșani l-a con­damnat pe șoferul bătăuș la 1 an de închisoare cu suspendare, sentință rămasă definitivă în urma deciziei de zilele trecute a Curții de Apel Alba Iulia. (M. Gânju)

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

22 de ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

22 de ore ago