Categories: Actualitate

I-au prins băuți la volan

Unul dintre ei a provocat și un accident de circulație pe principalul bulevard din municipiul Petroșani, după ce a lovit un autoturism parcat.
„Poliţiştii rutieri care s-au deplasat la fața locului au stabilit că, un tânăr de 29 de ani, din municipiul Craiova, în timp ce con­du­cea un autoturism pe strada 1 De­cembrie 1918, din municipiul Petroșani, a acroşat un autoturism parcat regu­la­men­tar. În urma incidentului nu au rezultat vic­time, ci doar pagube materiale. În urma tes­tării, în cazul tânărului, aparatul eti­lo­test a indicat o concentraţie de 0,59 mg/l, alcool pur în aerul expirat”, a informat IPJ Hunedoara. Un alt tânăr de 29 de ani, din Brad, a fost prins de polițiști în satul Zdrapți cu un moped neînmatriculat. Nu avea nici permis de conducere, iar apa­ratul etilotest a indicat, în cazul său, o valoare de 0,25 mg/l, alcool pur în aerul expirat. În Hațeg, polițiștii rutieri au desco­perit un bărbat în vârstă de 35 de ani, care circula cu mașina prin oraș deși avea 0,53 mg/l, alcool pur în aerul expirat. La Hunedoara, echipajul rutier a depistat în trafic autoturismul condus de un hu­ne­dorean de 57 de ani. În cazul bărbatului, aparatul a indicat o concentraţie de 0,47 mg/l, alcool pur în aerul expirat. (M.Gânju)

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Metode eficiente de a te relaxa după o zi de muncă

În era digitală agitată în care trăim, în care ritmul alert al vieții cotidiene poate…

55 de minute ago

De ce ai alege o drujbă electrică?

Într-o lume în care tehnologia avansează rapid, instrumentele electrice devin din ce în ce mai…

16 ore ago

Biblioteca Județeană recomandă cartea acestei săptămâni

Magdalena Șerban Propunerea adresată de reprezentanţii Bibliotecii Judeţene “Ovid Densusianu” Hunedoara Deva pentru lecturare în…

22 de ore ago