Categories: Eveniment

I-a dat soţiei cu toporul în cap

Livia Botici

O femeie de 63 de ani din Hunedoara, a ajuns la spital, cu răni grave, după ce soţul său, un bărbat de vârstă apropiată, a lovit-o de mai multe ori cu toporul. Arma folosită de soţul violent i-a produs femeii multiple leziuni la nivelul capului, dar şi pe mâini.

Scandal în miez de noapte

Cunoscut în cartierul său ca fiind o persoană irascibilă şi pusă pe scandal, Gheorghe Panduru a fost foarte aproape, ieri noapte, să-şi ucidă soţia. După ce a dat gata mai multe pahare de băutură, iar aburii alcoolului i-au întunecat minţile, pus pe harţă, bărbatul şi-a trezit soţia şi a început să-i găsească nod în papură. Totul s-a petrecut noaptea, în jurul orei 4 şi jumătate. La un moment dat, ţipetele şi ameninţările soţului, au făcut-o pe Adela Panduru să sune la poliţie şi să anunţe comportamentul bărbatului, întrucât ameninţările acestuia cu moartea au înspăimântat-o.

Într-o baltă de sânge

Enervat la culme că soţia sa l-a denunţat oamenilor legii, bărbatul a încercat să-şi pună planul în aplicare şi într-adevăr, să o ucidă pe femeie. A mers în debara, a căutat o unealtă cu care să o lovească şi, din nefericire, a găsit chiar un topor. A mers înapoi în camera unde era soţia sa şi s-a năpustit asupra ei. Mai multe lovituri de topor au ajuns pe corpul femeii care, lovită în cap şi în mâini, s-a prăbuşit la pământ, într-o baltă de sânge. Toată scena s-a petrecut între momentul în care a avut loc apelul la Serviciul 112 şi cel în care oamenii legii au bătut la uşa apartamentului, pentru că atunci când patrula de siguranţă publică a ajuns la locul scandalului, femeia se afla deja căzută pe jos. Imediat, victima a fost transportată la Spitalul Municipal Hunedoara, unde a rămas internată, iar soţul său a fost condus la sediul Poliţiei Municipiului Hunedoara, pentru audieri. Potrivit oamenilor legii bărbatul riscă mulţi ani de închisoare, pentru infracţiunea de tentativă de omor.

MesagerulHunedorean

Share
Published by
MesagerulHunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Un consiliu pestriț se anunță a fi la cârma unei urbe din sudul ju­dețului, după…

17 ore ago

Laurenţiu Nistor, preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara: Avem de partea noastră experienţa administrativă, profesionalismul, priceperea, dar şi tinereţea cu viziunea inovativă

Șeful județului și-a depus candidatura pentru un nou mandat în fruntea Consiliului Județean Hunedoara. Laurențiu…

17 ore ago

Bulina albă

Maria Sara Lupulesc, elevă în clasa a V-a la Școala gimnazială ”I.G. Duca” din Petroșani…

17 ore ago

Bulina neagră

Aurel G. Pentru că a fost trimis în judecată pentru lovire și alte violențe, după…

17 ore ago

Plângere penală împotriva celor care au modernizat telecabina de pe Dealul Cetăţii

Primarul Devei a decis că e mo­mentul să facă plângere penală împotriva celor care au…

17 ore ago