Categories: Comunitate

Hunedorenii săraci, lăsaţi fără făină şi ulei

Hunedorenii care beneficiază de produsele distribuite prin Planul European de Ajutoare pentru Persoanele cele mai Defavorizate – PEAD 2012 trebuie să mai aştepte până ce vor primi făina şi uleiul. În cadrul acestui program se distribuie următoarele produse alimentare: făină, orez, paste făinoase, biscuiţi, făină de mălai, zahăr, ulei, fasole uscată boabe, mazăre boabe în conservă, roşii în bulion şi bulion de tomate.

Licitaţia pentru achiziţionarea acestor produse a fost organizată la nivel naţional, prin Agenţia de Plăţi şi Intervenţie în Agricultură (APIA). Distribuţia acestor alimente a început pe 15 octombrie 2012, din depozitul Consiliului Judeţean Hunedoara, procesul trebuind să se încheie până la 31 martie 2013. Însă, Consiliul Judeţean Hunedoara a fost înştiinţat că furnizarea de făină şi ulei în cadrul PEAD 2012 a fost oprită, din cauza nerespectării obligaţiilor contractuale ale firmei VI EM CORPORATION EOOD din Bulgaria. Ca atare, nu vor mai fi livrate produsele respective. Mazărea şi orezul urmează să se distribuie în perioada următoare, pe măsură ce cantităţile vor sosi la depozitul central al Consiliului Judeţean Hunedoara. (A. Năstase)

MesagerulHunedorean

View Comments

  • PAI ATUNCI CUM RAMANE? ALTI CETATENI AU LUAT FAINA ALBA SI ULEIUL IAR ALTII NU I-AU DELOC.CUM SE POATE?

Recent Posts

Companiile PPC din România își dezvăluie noua identitate de brand

Grupul de companii PPC din România a demarat recent prima sa campanie de imagine, marcând…

4 ore ago

Bulina albă

Iulius Bedea, primarul orașului Simeria Pentru că a fost numit în funcția de președinte interimar…

20 de ore ago

Echipa lui Sorin Crai pentru Hațeg! Votul nu e un voucher pentru diferite avantaje, ci o acțiune într-o întreprindere comună

Candidatul PSD la funcția de primar al orașului Hațeg, Sorin Crai (foto) nu se dezminte.…

20 de ore ago

Bulina neagră

Petru Cîmpean, primarul comunei Certeju de Sus Pentru că nu a reușit să atragă fonduri…

20 de ore ago