Categories: Actualitate

Hunedorenii, aşteptaţi să-şi achite taxele şi impozitele locale

Adriana Năstase

Cei de la Primăria Hunedoara ne anunţă că plata obligaţiilor fiscale către bugetul local poate fi efec­tuată:numerar sau cu cardul, la ghişeele Primăriei (clădirea nouă, fostul sediu BRD de pe Bd. Libertăţii, nr. 17), numerar sau cu cardul, la ghişeul de la Piaţa Obor, numerar sau cu cardul, la Ser­vi­ciul Public Comunitar Local de Evidenţă a Per­soa­nelor (SPCLEP) – adică la „Evidenţa Populaţiei”, cu cardul, la cele două terminale instalate în sediul Primăriei municipiului Hunedoara, respectiv în Piaţa Dunărea (este nevoie de Cartea de Identitate şi un card bancar), online, pe www.ghiseul.ro (trebuie să vă creaţi un cont, dacă nu aveţi unul), online, pe site-ul Primăriei: https://taxe.primariahunedoara.ro, online, pe site-ul Municipiul Hunedoara Ghişeu Online, la adresa https://serviciielectronice. primariahunedoara.ro/cmsSE.
Programul de încasări la ghişeele Serviciului Impozite şi Taxe Locale, Impunere, Constatare, Con­trol este: luni, marţi, miercuri, joi – 07:30 – 17:00, vineri – 07:30 – 14:00. Contribuabilii care achită integral impozitul până la data de 31 martie 2021 beneficiază de o bonificaţie de 10 la sută din suma pe care trebuie să o achite. Impozitele locale pentru persoanele fizice şi juridice din municipiul Hunedoara nu s-au majorat în anul 2021, fiind doar indexate cu indicele de inflaţie, aşa cum prevede Codul Fiscal.
Conform prevederilor legale, persoanele fizice cu domiciliul în alte localităţi au obligaţia achitării proceselor-verbale de contravenţie în contul unităţii administrativ-teritoriale (primăriei) de domiciliu, pentru a putea fi considerate ca fiind achitate în termen la unitatea administrativ-teritorială de domiciliu.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Am trăit s-o vedem și pe asta! Cârcotașii din regiunea cu lăm­pașe a județului nostru…

23 de ore ago

Bulina albă

Cristian Ionică, manager SC Apa Serv Valea Jiului Pentru că a răspuns solicitărilor unităților de…

23 de ore ago

Bulina neagră

Florin M. din Petrila Pentru că a fost trimis în judecată pentru violarea unei minore…

23 de ore ago

România asistaților social. Mii de beneficiari de ajutoare sociale refuză să muncească, chiar cu riscul de a le pierde

Conform datelor furnizate pentru „Adevărul” de către Ministerul Muncii, în România erau, marți, 23 aprilie,…

23 de ore ago

Și-a băgat vecinul în spital, dar nu răspunde pentru faptă

Un bărbat din municipiul Deva a scăpat de răspunderea penală, dar și de plata unor…

23 de ore ago

O relație interzisă s-a transformat într-un coșmar

Hunedoreanca a crezut că și-a găsit iubirea deși era căsătorită. La fel și cel cu…

23 de ore ago