Hunedoara, premiată pentru activitatea în An Centenar

În cadrul Galei de Excelenţă a AMR – Asociaţia Municipiilor din România, eveniment anual care premiază cele mai bune administraţii locale din ţară, municipiul Hunedoara a fost distins cu premiul „CENTENAR MUNICIPIUM“, pentru activitatea pe care a desfăşurat-o în acest an în care sărbătorim 100 de ani de la Marea Unire. Hunedoara a fost premiată alături de municipiile Ploieşti, Buzău, Focşani şi Roman, cu acest premiu special „CENTENAR MUNICIPIUM“, pentru activitatea desfăşurată în An Centenar.
De asemenea, administraţia hunedoreană a fost nominalizată pentru premiul de „Excelenţă în Promovarea Culturală, Turistică şi Sportivă“, alături de municipiile Constanţa şi Satu Mare, obţinând un onorabil loc secund.
„Ne onorează premiul acordat de Asociaţia Municipiilor din România pentru activitatea pe care am desfăşurat-o şi continuăm să o desfăşurăm în An Centenar, la fel cum ne onorează şi alăturarea de municipii mari din România în cadrul nominalizării pentru excelenţă în promovarea culturală, turistică şi sportivă. Sunt foarte bucuros pentru premiul obţinut şi pentru că am reuşit, prin proiecte şi promovare, ca Hunedoara sa fie nominalizată în primele trei municipii din ţară“, a declarat primarul municipiului Hunedoara, Dan Bobouţanu (foto).
În cadrul Galei de Excelenţă, sunt nominalizate câte trei administraţii pentru fiecare dintre secţiunile: Educaţie, Transport, Sănătate, Antreprenoriat, Regenerare Urbană, Iluminat public, Digitalizare, Gestionarea Deşeurilor şi Promovarea Culturală, Turistică şi Sportivă. Evenimentul s-a desfăşurat la Atheneul Român din Bucureşti, în data de 12 noiembrie 2018 şi la el a luat parte şi domnul Klaus Iohannis, preşedintele României. (A.Năstase)

Comenteaza Anulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.