Categories: Actualitate

Hoţul de la Castelul Corvinilor ajunge iar la spital

Castelul Huniazilor / Corvinilor / Corvinestilor

Natalia Bumbac

Bărbatul acuzat că a furat banii din casieria de la Castelul Corvinilor, Gabriel Gal, va putea părăsi domiciliul pentru a merge la spital şi la alte instituţii de sănătate. Ieri, i-a fost aprobată o cerere în acest sens. Gabriel Gal se află în arest la domiciliu şi nu poate părăsi locuinţa fără aprobarea instanţei.

I-a admis contestaţia
Iniţial, Gabriel Gal a depus o solicitare la Judecătoria Hunedoara pentru a i se permite să meargă în 14 şi 17 iulie la Secţia de Ortopedie a Spitalului din Deva şi la Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Hunedoara, dar i-a fost respinsă. Acesta a contestat decizia instanţei şi a avut câştig de cauză. Ieri, Tribunalul Hunedoara i-a admis contestaţia şi i-a permis bărbatului să meargă la spitalul devean şi la CJAS Hunedoara pentru a-şi rezolva problemele de sănătate. „Încuviinţează inculpatului Gal Gabriel să părăsească temporar imobilul (…), pentru a se deplasa la SJU Deva, în cazul urgent impus de intervenţia medicală de extragere a şurubului de diastazis TP, cu obligaţia pentru inculpat de a informa imediat Biroul de Supravegheri Judiciare din cadrul Poliţiei municipiului Hunedoara şi Judecătoria Hunedoara despre data şi ora deplasării”, se arată în decizia definitivă a Tribunalului Hunedoara.

Şi-a rupt piciorul după ce a furat banii
Reamintim cititorilor că Gabriel Gal este acuzat că în dimineaţa zilei de 2 mai 2017 a spart geamul casieriei Castelului Corvinilor şi a furat suma de 170.000 de lei. După patru zile de la comiterea jafului, bărbatul a fost găsit de poliţişti la Secţia de Ortopedie a Spitalului din municipiul Hunedoara, având piciorul fracturat. A fost arestat preventiv o lună de zile, după care a fost trimis în arest la domiciliu. Deplasările care i-au fost aprobate acum de instanţă sunt, cel mai probabil, cu scopul de a-şi remedia problemele de sănătate de la picior. Anchetatorii susţineau că Gabriel Gal şi-a rupt membrul inferior în momentul în care a sărit zidul Castelului.

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • La timpul respectiv am spus că furtul banilor de la CASTELUL CORVINESTILOR poartă amprenta NEGLIJENTEI din partea autorităților locale în frunte cu PRIMARUL din Hunedoara.
    Cum prejudiciu NU a fost recuperat și nu are șanse să fie integral propun ca diferența sa fie recuperată din buzunarul PRIMARULUI! Consiliu Județean Hunedoara şi PREFECTURA județ HUNEDOARA de ce NU se auto sesizează în acest dosar penal pentru recuperarea banilor? Tot contribuabili locali/prostii să fie fraierii să plătească NEGLIJENTA unora ?

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

o zi ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

o zi ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

o zi ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

o zi ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

o zi ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

o zi ago