Categories: Actualitate

Hoţul a fugit cu banii la ştrand

Oana Mihnea

O femeie de 34 de ani din municipiul Petroşani a rămas fără o sumă semnificativă de bani, după ce a uitat maşina descuiată.
Aceasta s-a oprit pe marginea barajului Subcetate, ca să facă o plimbare în aer liber, dar din cauza euforiei care a cuprins-o, a lăsat maşina neasigurată şi s-a tot dus. Mai rău este că, femeia şi-a lăsat şi poşeta cu toţi banii în interior, pe scaunul din faţă, la vederea curioşilor. Moment perfect pentru un tânăr de 17 ani, din comuna Sântămăria-Orlea, aflat şi el în zonă, care a observat geanta femeii în maşină şi a decis să probeze uşa. Cum a găsit-o descuiată, n-a mai stat pe gânduri şi a furat din geantă 200 euro şi 700 lei. După ce şi-a dat seama că a fost victima unui furt, hunedoreanca s-a dus aţă la poliţie să reclame fapta. Oamenii legii au pornit în căutarea hoţului şi i-au dat de urmă în localitatea Subcetate, pasager într-o maşină aflată în trafic. Hoţul le-a declarat poliţiştilor că după ce s-a văzut cu banii în mână, s-a dus la ştrandul din Călan să facă o baie şi a cheltuit 300 lei făcându-şi toate poftele. Restul banilor au fost găsiţi asupra lui. Acum, are dosar penal pentru furt, însă este cercetat în stare de libertate, pentru că se află la prima abatere.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Victooooorie!

Corvinul aduce Cupa României acasă, la Hunedoara. Gladiatorii lui Florin Maxim au fost fantastici. Peste…

15 ore ago

Dr. Gheorghe Firczak – „Avram Iancu. Caracterul european al revoluției române din 1848 – 1849” – o carte despre sinea noastră națională

Citeam odată, într-o prefață a unei cărți despre împăratul Napoleon Bonaparte (1804 - 1815), scrisă…

17 ore ago

ANUNŢ VÂNZARE

Societate comercială vinde piatră (andezit) brută și concasată (sort 0-31,5mm; 0-63 mm; etc.) pentru construcții…

24 de ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Ăsta revine din pa­tru în patru ani mai ceva ca boala. Este vor­ba de un…

24 de ore ago

Bulina albă

Dr. Iulia Roșu, medic specialist pneumolog în cadrul Sanatoriului de Pneumoftiziologie Geoagiu Pentru că s-a…

24 de ore ago

Bulina neagră

Albert V. din Petroșani Pentru că a fost trimis în judecată pentru infracțiunea de furt,…

24 de ore ago