Categories: EvenimentUltima Ora

Bărbat, suspect de tentativă de furt, urmărit de polițiști și oprit cu focuri de armă

Maximilian Gânju

A spart parbrizul unui autoturism Dacia care avea ambele portiere deschise şi şi-a dat seama că e prea dificil să intre în ea, aşa că i-a spart şi geamul lateral. A scotocit în torpedoul maşinii după bani, dar nu s-a uitat şi în locaşul de lângă schimbător unde proprietarul avea ceva mărunţiş şi a plecat cu mâna goală.
Poliţiştii i-au luat urma şi au tras mai multe focuri de armă pentru a-l opri, dar hoţul tot n-a vrut să se predea. A vrut să scape cu ajutorul unei biciclete, dar s-a dezechilibrat şi aşa a ajuns în cătuşe.
Un bărbat de 38 de ani, Iosif S., suspect de furt, a fost prins de poliţiştii din Petroşani după ce oamenii legii au fost nevoiţi să tragă câteva focuri de armă. Individul este din municipiul Vulcan şi are antecedente penale, iar când poliţiştii legii i-au luat urma, hoţul s-a suit pe o bicicletă şi încercat să se facă nevăzut pe o stradă din apropierea stadionului Jiul Petroşani. Poliţiştii au tras câteva focuri de armă, dar hoţul nepriceput n-ar fi vrut să se predea nici după ce a auzit împuşcăturile şi a luat-o şi mai tare la goană, însă s-a dezechilibrat şi din cauza căzăturii, patrula de poliţie a pus mâna pe el.
Dus la audieri, anchetatorii aveau să constate că au de-a face cu cel mai nepriceput hoţ din câţi au întâlnit. Individul a încercat să fure din opt autoturisme cărora le-a spart geamurile, dar a plecat cu mâna goală de fiecare dată, deşi avea ce fura. Aşa a făcut şi la ultima lovitură după ce a spart parbrizul unei Dacii, dar şi-a dat seama că i-ar fi foarte greu să iasă din maşină dacă îl vede cineva. I-a spart şi geamul lateral, a intrat în ea şi s-a pus pe scotocit după bani şi bunuri care puteau fi uşor vândute, deşi ambele portiere erau descuiate. Individul a căutat peste tot, dar nu s-a uitat şi lângă scaune unde proprietarul avea ceva bani. „Acesta este cel mai prost hoţ din lume, şi-a bătut joc de meserie. Mi-a spart geamul lateral şi parbrizul la maşină şi uşile erau descuiate. A căutat după bani în torpedo şi banii erau lângă scaun, aveam ceva mărunţiş acolo. N-a luat nimic, dar mi-a făcut pagubă pentru că trebuie să-mi pun geam şi parbriz”, a spus Ioan Ghergheli, unul dintre păgubiţi.
Poliţiştii i-au făcut dosar penal hoţului nepriceput pentru tentativă de furt calificat, acesta fiind apoi arestat preventiv pentru 30 de zile.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

18 ore ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

18 ore ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

18 ore ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

18 ore ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

18 ore ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

18 ore ago