Categories: Actualitate

Hoţ din maşini, prins în flagrant

Mircea Crivăţ

Un bărbat de 44 de ani din Vulcan a fost prins, duminică noaptea, în flagrant, de poliţişti, în timp ce fura dintr-un autoturism parcat pe o stradă din municipiu. Ulterior, oamenii legii au stabilit că hoţul este autorul mai multor furturi din autoturisme, cărora le spărgea geamurile sau parbrizele. Chiar în noaptea în care a fost prins, acesta a spart cinci maşini, pe care le-a golit de diverse bunuri găsite în interior.

„În noaptea de duminică spre luni, un echipaj de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Municipiului Vulcan l-a prins în flagrant, pe strada  Nicolae Titulescu, din Vulcan, pe Gheorghe P., de 44 de ani, din municipiul respectiv, în timp ce încerca să fure diverse obiecte din interiorul unui autoturism. În  urma cercetărilor efectuate, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Vulcan au stabilit că, în noaptea respectivă, bărbatul a spart geamurile a cinci autoturisme parcate pe raza municipiului Vulcan, furând din interior mai multe bunuri, care ulterior au fost recuperate”, a declarat inspectorul principal Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.
De asemenea, s-a stabilit că bărbatul a mai dat lovituri asemănătoare şi în luna decembrie 2012. Gheorghe P. a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroşani cu propunere de arestare preventivă pentru furt calificat.

MesagerulHunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

S-a pus de o alianță a săracilor cu duhul. Gurile rele din capitala regiunii cu…

8 ore ago

Bulina albă

Timeea Ștefănescu, sportivă din municipiul Vulcan Pentru că a obținut două medalii de argint și…

8 ore ago

Bulina neagră

Dănuț R., din municipiul Lupeni Pentru că a fost trimis în judecată de către procurori,…

8 ore ago

Primăria Șoimuș, bună de plată!

Au primit bani pentru refacerea comunei după calamități, dar i-au folosit pe altceva Primăria Șoimuș…

8 ore ago

Motivele pentru care anchetatorii lui Traian Berbeceanu au fost achitați de judecători. „Modalitatea în care și-au exercitat atribuțiile a fost una extrem de deficitară”

Procurorul Ioan Mureșan (foto dreapta), achi­tat pentru abuz în serviciu, repre­siune nedreaptă și fals intelectual,…

8 ore ago

Conducerea din Dobra a dat lovitura, din nou

Magdalena Șerban Odată utilizată, apa potabilă devine apă uzată. Sistemul de canalizare este folosit pentru…

8 ore ago