Actualitate

Horia Constantinescu susține că inspectorii de la Protecția Consumatorilor Hunedoara au luat șpagă de la patroni din Valea Jiului

Șeful Agenției Naționale pentru Pro­tecția Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu (foto) o acuză pe Monica Iacob Ridzi că minte în legătură cu con­troalele efectuate recent în Valea Jiului, in­clu­siv la magazinele deținute de fostul mi­nistru.

Ședință cu patronii nemulțumiți
Reamintim că zilele tre­cute, au fost efec­tuate mai multe verificări ale ins­pectorilor de la Pro­tecția Consumatorilor, iar localurilor unde au fost constatate nere­guli le-au fost sus­pen­date activitatea. Iar de aici, furia pa­­tro­nilor ca­re s-au văzut, peste noapte, cu ma­gazinele, restau­ran­tele închise pe o pe­ri­oadă. Unul dintre acestea îi aparține Monicăi Iacob Ridzi. Într-o ședință susținută la sediul Primăriei Petroșani, la care a par­ticipat și prefectul ju­dețului, pa­tronii și-au spus pă­surile.
Horia Constantinescu susține într-un video postat pe pagina sa de Facebook, că Monica Iacob Ridzi a fost cea mai vocală dintre cei prezenți la această întrunire, deși nu avea motive.
“Iată că cea mai vocală în cadrul în­tâlnirii, cine era? Tanti Ridzi, care spunea că eu și colegii mei am făcut niște abuzuri. Tanti Ridzi, mergi în instanță și noi venim în instanță cu poze și cu filmările. Și ăsta este un sfat pe care-l dau în general tuturor operatorilor eco­nomici care ne acuză de abuzuri. Să mear­gă în ins­tanță să conteste pro­cesele ver­bale. Noi vom veni acolo cu pro­be și vom arăta că nu pu­tem ne­gocia să­nă­tatea și viața con­su­ma­to­rilor. Mă gân­desc că un copil care ar ingera un ali­­ment păs­trat
în condiții ne­con­forme poate avea o sufe­rință mai mare de­cât suferința de pripas pe care tanti Ridzi”, a spus șeful ANPC.

„Se cam lua șpagă”
„Am primit un mesaj de la nivelul județului Hunedoara de la colegii mei din regiunea respectivă. Am înțeles că la acest moment este în plină desfășurare o ședință orga­ni­zată la Prefectură, legată de acțiunile pe care noi le-am desfășurat în zona Valea Jiului. În ceea ce o privește pe doamna Ridzi, mult spus doamna, pentru că a fi doamnă în­seam­nă să nu minți cu nerușinare, vă mai aduceți aminte de doamna Ridzi? Cea care a și exe­cutat o condamnare de ceva ani pentru niște fapte care cu siguranță s-au dovedit că le-a săvârșit. Dar iată că doamna Ridzi devine din lup o oaie îmbrăcată în haine de lup sau lup îmbrăcat în haine de oaie și pretinde că eu, personal, am fost și am dictat colegilor mei ce să facă. Da, doamna Ridzi să vă zic ce se întâmpla pe acolo. Pe acolo am eu impresia că se cam lua șpagă! Pe acolo am impresia că se cam închideau ochii. Pentru că nu poate intra un comisar al Protecției Consuma­to­rului într-un magazin împuțit cum era ma­ga­zinul dumneavoastră și să nu ia nici o măsură. Aflându-mă în zona respectivă, am ajuns în Petroșani pentru a vedea care este fluxul pre­tinselor haine second-hand, repet gu­noa­ie, primite în magazine. Nu aveți putere de imaginație, să vă imaginați debandada, mi­zeria și dezordinea din magazin. Lucru care mie mi s-a părut strigător la cer! Am și filmat, spre deosebire de tanti Ridzi minicinoasa, care spune că are ea pe camere cum am zis eu să dea amenda maximă. Îmi asum faptul că am apelat la comisarul regional să trimită de urgență echipă acolo pentru a desfășura o acțiune de control”, a susținut Horia Cons­tan­tinescu, șeful ANPC. (A.N.)

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Spun gurile rele prin târg că un personaj din zonă, care vrea să can­dideze la…

23 de ore ago

Bulina albă

Dan Stoian, directorul ADI Deșeuri Hunedoara Pentru că a inițiat o acțiune de învățare a…

23 de ore ago

Bulina neagră

Gruia F., din municipiul Brad Pentru că a luat o sumă de bani dintr-un bancomat,…

23 de ore ago

Viperele au ieşit mai devreme din hibernare, atenţionează salvamontiştii

Viperele au ieşit mai repede din hi­ber­nare în acest an, motiv pentru care pot fi…

23 de ore ago

Banul, ochiul Dracului!

Un pensionar din zona Bradului era să-și păteze cazierul ori chiar și ajungă în pușcărie…

24 de ore ago

Un sonar cu inteligenţă artificială, folosit în căutările persoanei dispărute în lacul de acumulare Sântămăria Orlea

Un detector care utilizează inte­li­genţa artificială a fost folosit, ieri, în operaţiunile de căutare a…

24 de ore ago