Categories: Sport

HANDBAL. Turnee de calificare în campionatul juniorilor

Începând de astăzi până duminică au loc turnee de calificare în seriile geografice ale Cam­pionatului naţional pentru juniori la hand­bal, atât la feminin cât şi la masculin, iar în unele serii se vor decide echipele cali­fi­cate în grupele „Valoare”, adică primele 3 clasate din fiecare serie, alte echipe aştep­tând şi desfăşurarea turneelor din luna aprilie.
Iată programul echipelor din judeţul Hunedoara. La masculin juniori I, echipa de la CSS Hunedoara va evolua în turneul de la Timişoara, astăzi într-un joc cu CSM Reşiţa, mâine cu liderul clasamentului SCM Poli­tehnica Timişoara, iar duminică cu LPS Ba­na­tul Timişoara. Hunedorenii pot obţine califi­carea în următoarea etapă, dacă vor obţine cel puţin o victorie la acest turneu.
La competiţia junioarelor III, echipa de la CSM Mihai Viteazul Vulcan, aflată acum pe locul patru în clasament, are nevoie de vic­torii atât în jocul cu LPS Banatul Timişoara, cât şi în cel cu HC Sportiv CITU Timişoara, pentru a mai urca în clasamentul seriei. La ace­eaşi categorie de vârstă, dar în grupa J, junioarele de la CSS Petroşani ocupă locul secund în serie şi privesc liniştite calificarea în următoarea fază a competiţiei. În schimb, reprezentantele de la CSS Hunedoara mai au nevoie de puncte pentru a-şi atinge obiec­tivul, calificarea în următoarea etapă. În aceas­tă serie, federaţia a decis să pro­gra­meze turneul la începutul lunii viitoare, din lipsa spaţiilor de desfăşurarea a întrecerilor.
În competiţia junioarelor II, echipa ACS Tra­ian Lalescu Hunedoara nu a reuşit să se si­tueze în zona superioară a clasamentului din serie după cele cinci etape disputate, şi va avea o misiune grea la turneul programat în­ce­pând din 10 martie, când se vor desfăşura res­tul etapelor din prima fază a competiţiei.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

2 zile ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

2 zile ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

2 zile ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

2 zile ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

2 zile ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

2 zile ago