Categories: Sport

HANDBAL FEMININ. Rapidul rămâne lider, devencele pe ultimul loc

CSM Bucureşti a surclasat formația HC Zalău cu scorul de 34-18 (la pauză 18-7), într-o partidă defășurată în Sala Poliva­lentă „Ioan Kunst-Ghermănescu” din Capitală.

Zero puncte
Cele mai bune marcatoare pentru echipa din București au fost Angela Stoica 7 goluri, Ema Ramusovic 5, Cristina Neagu 4, Elizabeth Omoregie 4, Alexandra Dindiligan 4, iar Andreea Bujor şi Loredana Vârtic au reuşit câte 4 goluri pentru echipa antrenată de Gheorghe Tadici.
Într-un alt meci, SCM Gloria Buzău a învins-o la limită pe vicecampioana CS Minaur Baia Mare, cu 28-27 (13-12), după ce în minutul 56 scorul a fost 27-23 pentru echipa gazdă. Marija Shteriova şi Alina Czeczi au fost cele mai bune marcatoare de la Gloria, cu 7 goluri fiecare. Jelena Lavko a reuşit 10 goluri pentru Minaur.
Sâmbătă, formația CSM Deva va evolua în deplasare la Gloria Bistrița cu speranța că va obține un rezultat care să mai șteargă din imaginea negativă pe care o are echipa deveană, aflată pe ultimul loc în clasament cu zero puncte după 12 etape disputate.
În clasament conduce CS Rapid Bucureşti, 33 puncte (12 jocuri), urmată de CSM Bucureşti, 28 p (12 j) și SCM Râmnicu Vâlcea, 28 p (12 jocuri).

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Un consiliu pestriț se anunță a fi la cârma unei urbe din sudul ju­dețului, după…

5 ore ago

Laurenţiu Nistor, preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara: Avem de partea noastră experienţa administrativă, profesionalismul, priceperea, dar şi tinereţea cu viziunea inovativă

Șeful județului și-a depus candidatura pentru un nou mandat în fruntea Consiliului Județean Hunedoara. Laurențiu…

5 ore ago

Bulina albă

Maria Sara Lupulesc, elevă în clasa a V-a la Școala gimnazială ”I.G. Duca” din Petroșani…

5 ore ago

Bulina neagră

Aurel G. Pentru că a fost trimis în judecată pentru lovire și alte violențe, după…

5 ore ago

Plângere penală împotriva celor care au modernizat telecabina de pe Dealul Cetăţii

Primarul Devei a decis că e mo­mentul să facă plângere penală împotriva celor care au…

5 ore ago