Hada strânge semnãturi pentru a merge independent

Primarul municipiului Hunedoara, Ovidiu Hada (foto), a început să strângă semnături pentru candidatura sa ca independent, la alegerile locale din 10 iunie.
După ce a fost înlocuit cu directorul spitalului municipal, drept candidat al USL pentru postul de primar al Hunedoarei, Hada a trebuit să se mişte rapid, pentru a reuşi să-şi strângă cele aproape 1.300 de semnături necesare pentru a putea candida ca independent. „Am şi o echipă de candidaţi la posturile de consilieri locali. Mă voi suspenda din calitatea de membru al PNL. Eu am înţeles că nu m-au pus candidat, deoarece în sondaje nu stăteam bine. Ceea ce nu pricep este, însă de ce Mircea Moloţ nu a fost şi el înlocuit cu un alt candidat, pentru că nici el nu stă foarte bine în unele sondaje? De ce nu se aplică aceeaşi regulă şi pentru mine, dar şi pentru Moloţ?”, a spus Ovidiu Hada într-o conferinţă de presă susţinută la Primăria Hunedoara. Edilul şef al municipiului de pe Cerna a adăugat că „am fost minţit de colegii din PNL, deoarece negocierile dintre PNL şi UDMR s-au dus de anul trecut, însă nici unul dintre liderii implicaţi în respectivele negocieri nu a recunoscut acest lucru”. (S. Popa)

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Ovidel,facerea de bine,fu_ _ re de mama!Asa iti trebuie daca l-ai lins la bilute pe jigodia de Molot!

  • Asta zici tu Andrei ... Crezi ca marea majoritate a hunedorenilor , sunt de acord cu tine ? Vom trai si vom vedea !!!

  • Nu il mai votam pe Hada oricum, dar ce i-a facut Molot, dovedeste inca o data ca trebuie sa ne lase acest personaj uzat si fara scrupule, care chiar crede ca are dreptul sa faca orice pentru a-si salva pielea. Cine isi tradeaza fratii de lupta, nu poate avea increderea nimanui! Nu l-a tradat doar pe Hada, i-a tradat si pe hunedoreni venind cu udemeristul Bende in speranta ca il vor vota ungurii pentru Consiliul Judetean. Nu ii pasa de Hunedoara, se gandeste doar la voturile lui. Cum sa dai Hunedoara ungurilor? Cum spunea si Dan Diaconescu, aici in inima Romaniei, langa Prislop si Sarmizegetusa, langa mormantul lui Avram Iancu, romanii isi amintesc cat de bine intentionati sunt vecinii nostri si cat bine ne doresc ei noua.
    E ultima ta greseala, Molot! Din 10 iunie vei fi un simplu cetatean al judetului, extrem de bogat, desigur...

  • Iesi afara javra ordinara,ial si pe Puiu Radu si pleaca i America sunteti 2 jigodi,ce tupeu de pocait ai sa mai candidezi la primarie.Acum un an toti PNL-isti erati la biserica Golgota la pastor la slujba faceati campanie electorala acum pauza oricim 2% ai si tu voturi dar bucataru de PUIU se va angaja la CASIAN sau la tatat-o la bucatarie el cunoaste acest lucru marele consilier al primarului.Cind inveti sa vb.romineste atunci sa mai vi in ROMANIA.

  • @apostol
    Aveam impresia despre tine ca esti un tip inteligent, dar faptul ca-l citezi pe Dan Diaconescu i-mi da certitudinea ca esti pe commenturi doar ca sa faci anticampanie lui Bende, omul care-l va bate pe Arion la alegerile din iunie. Da domnule Apostol unii citeaza din clasici, iar dumneata citezi din DD, probabil un idol de-al tau. Daca pana acum i-ti luam in serios comentariile, de azi in colo nu o sa-ti mai dau atata atentie. Pt cultura ta generala nu molot e vinovat ca hada nu mai e candidat, pe hada nu l-au mai vrut oamenii din Hunedoara, iar molot a avut de ales intre un om sigur perdant si o organizatie. Dupa parerea mea a ales corect. Tu cum ai alege d-le Apostol?

  • bine ia facut la pocait ca vb aia nu-i m-ai ajungeai la nas , numai figuri pe el , o investitii in oras , o locuri de munca . si pe putinii oameni care au vrut sa faca ceva in oras i-a alungat fraieru ca nu i- a ajuns spaga. sa plece inapoi in America sa lase pe altul.

  • felul in care se comenteaza,ca pocaitul ca dd ca schiau,ma tem ca planeta va intra in shok!Adevarul clar, hd.,din pacate,a fost ,este, va fi, un targ second hand.Ptr. asta multumesc tov. raceanu ca a salvat romii in M6,M7,multumesc tuturor primarushilor ce s-au perindat in 23 de ani;hd ramane la cheremul devei .Din pacate!

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Au aflat zvonerii și povestesc pe la colțuri că un personaj al zo­nei, care merge…

13 ore ago

Bulina albă

Florin Oancea, primarul municipiului Deva Pentru că, telecabina de pe Dealul Cetății pornește astăzi, iar…

13 ore ago

Bulina neagră

Tatiana Rovinar, președinta Asociației Produselor Tradiționale Hunedoara Pentru că a înșelat un constructor care i-a…

13 ore ago

Situație scandaloasă la Lăpugiu de Jos. Pubelele oamenilor sunt golite de două ori pe lună. Cine a hotărât asta?

Locuitorii din comuna Lăpugiu de Jos sunt supuși unei situații inacceptabile, fiind obligați să aștepte…

13 ore ago

Nepotul care și-a tăiat unchiul cu sabia, judecat pentru omor

Tânărul s-a înarmat cu o sabie și a intrat peste unchiul său în casă cu…

13 ore ago

Noua escrocherie care te lasă printr-un apel fără nici un ban în cont. Poate avea chiar vocea mamei

Directoratul Național de Securitate Cibernetică avertizează că escrocii au găsit o nouă metodă prin care…

13 ore ago