Hada spune că este încă primar

Prefectul de Hunedoara a trimis o adresă primarului Hunedoarei, Ovidiu Hada (foto), prin care îl anunţă că, după ce şi-a dat demisia din PNL, va trebui să renunţe la postul de edil şef.

Potrivit lui Ioan Ştefan Dezmeri, în momentul în care primarul Hada va primi, personal, această adresă, de atunci se consideră că el şi-a pierdut funcţia. Asta, deşi adresa cu pricina i-a fost trimisă şi pe fax. Dacă acest lucru nu se întâmplă, Ovidiu Hada rămâne pe post.
Potrivit declaraţiei lui Ovidiu Hada, până ieri, nu a fost înştiinţat despre decizia respectivă şi nu a primit nici o adresă din partea prefectului. În aceste condiţii, susţine prefectul judeţului, viceprimarul Robert Dan nu poate prelua atribuţiile edilului şef. Ca atare, primarul Hunedoarei rămâne pe post până va intra în posesia adresei trimise de la Prefectură. (S. Popa)

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Hada zice bine ca e primar,ca tot el va fi in continuare.. cel putin 8 ani de acuma in colo e un primar cu un caracter puternic care nu se apleaca la Molot sau mai stiu la cine.. care a adus fonduri UE de 134 de milioane euro... care a schimbat fata hunedoarei(parc,gradina zoo,curatenie,spital 4 milioane euro,casa de cultura interior,cele 9 strazi si bulevarde,si multe alte proiecte aprobaate de UE precum si cel de inchidere si modernizare a strazi de la teatru.. inchisa si modernizata... merita reales.. pentru continuitate.. acuma este independent si sustinut de 10 consilieri independenti care vor lupta pentru binele orasului nu pentru binele unui partid politic.. in spatele lui arion si bende.. se afla multi oameni care isi urmaresc interesele si vor sa vand hunedoara buccata cu bucata.. nu ne lasam pe mana lor HADA primar.cei care cred in photoshopul lui arion si in promisiunile ungurului bende. care nu a facut nimica pentru spital,si eu daca eram manager si primeam 4 milioane de euro.. sttiam si eu sa comand o aparatura.. sau sa semnez niste acte pentru modernizare... el de 7 ani nu mai profesioaza ca si ortoped.. ca si doctor e 0 ca si manager e la -1.Numai bine HADA primar.

  • Arion a cheltui o gramada de bani… si va cheltui in aceasta campania .. dar amar o sa fie gustul infrangeri.. ca sa va dau un exemplu cat de capabil e arion:unde sta el la casa pe chizid.. nu a fost in stare sa isi asfalteze strada in 8 ani strada aia arata jalnic. ..dar sa il mai pui sa asfalteze sau sa schimbe ceva in orasul asta.. el a fost in stare sa faca 283 contracte cu statul.. ne-am saturat de basexul si de arion.de portocali… si-a schimbat culoare in verde dar naravul ba.votati OVIDIU HADA primar,nu va mai lasati intoxicati de ce scrie ziarul mesagerull(care este al pdl) si ziarul zhd.ro.(care e a lui molot)

  • Dle anonim ,hai sa spunem ca Hada se dezice acum de molot ,dar dupa alegeri daca iese primar iarasi intra la pnl sau la alt partid care cistiga

  • Hada mai bine ai spune adevarulul in legatura cu afacera Castelul ,cum vrea Mircea Molot cu un ONG fantoma din Budapesta sa concesioneze in favoarealui Castelul Corvinilor.

  • hada la puscarie!!!!ai furat cu dan robert si pastorul gligor cu ene cornel si cu amicii tai.

  • 4 ani ai dormit cu speranta ca te face Molot securistul primar din nou , lasa-ne , lasa-ne !!!

  • pentru anonimul care il sustine pe hada....Deschide ochii bine sa vezi ce a facut hada....ADICA NIMIC...A ajuns Hd.o ruina...SI CATATENII CARE AU FOST IN AUDIENTA LA EL,CA PRIMAR,AU FOST TRIMISI LA PLIMBARE....BENDE VREA SA FACA CEVA PENTRU ORASUL NOSTRU....ASA CUM A FACUT PENTRU SPITAL..STIMA SI RESPECT BENDE PRIMAR

  • Hada trebuia sa aiba coloana vertebrala: nu sa se ia dupa mahalaua de MIRCIA!A piedut startul, ce face acum , face prea tirziu ! Avem nevoie de un primar demn si mai ales alaturi de hunedoreni !! BENDE PRIMAR!

  • Nu avem nevoie de bende care este ungur .. nu avem nevoie de arion care in 8 ani a fost in stare doar sa faca afaceri cu statul.. Avem nevoie de continuitate avem NEVOIE DE HADA,de 30 de ani nu sa mai asfaltat o strada.. HADA a adus fonduri sa le asfalteze pe toate...HADA a investit in spital 4 milioane euro.. HADA a facut gradina Zoo.HADA a gandit lucrurile la scare mare.ii era usor aia 4 milioane care ia bagat in spital sa faca in fiecare cartier cate ceva sa il mia voteze lumea dar el gandeste lucrurile la scara mare.asa ca ungurasilor si portocaliilor mai bine nu mai cheltuiti o gramada de bani pe campanie.. ca tot OVIDIU HADA CASTIGA.

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

2 zile ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

2 zile ago