Guvernele ciocoilor USL şi PDL au dus Termocentrala Mintia în pragul colapsului. Noi o vom salva de la închidere!

Să fie vorba doar de nepricepere? Sau e vorba de nepăsare şi indolenţă? Să fie vorba şi de interese politice sau de corupţie generalizată? Noi credem că din toate e câte ceva, altfel, nu se explică de ce asistăm cu toţii la înmormântarea Termocentralei Mintia, altă dată, o unitate de prim rang în energetica românească. La sfârşitul acestui an, se vor opri grupurile 3 şi 4, pentru nerealizarea investiţiilor de mediu. Grupul numărul 1 este oprit de la începutul anului 2010, iar grupul numărul 2 mai are puţine ore de funcţionare. Asta înseamnă că anul viitor, adică în 2013, Termocentrala Mintia va mai putea să funcţioneze doar cu grupurile 5 şi 6, şi ele grupuri vechi, nemodernizate şi neconforme cu cerinţele de funcţionare asumate în Capitolul 22 Mediu, la intrarea noastră în UE. Şi după ce se epuizează orele de funcţionare şi la cele două grupuri 5 şi 6, ce mai faceţi, domnilor guvernanţi cu Mintia?
O veţi tăia la fier vechi, la fel ca toată industria hunedoreană de după 1990 şi vă veţi umple buzunarele pentru scurt timp, fără să vă pese măcar de copiii noştri şi fără să puneţi nimic în loc. Veţi lăsa astfel fără loc de muncă încă 1.300 de salariaţi, care n-au nici o perspectivă şi ai căror copii vor migra către alte judeţe din vestul României, unde dezvoltarea a luat locul distrugerii. Veţi distruge complet acest judeţ, care şi aşa, de- abia-şi mai trage sufletul sub talpa voastră.
Aţi avut posibilitatea să arătaţi cu toţii deopotrivă, PSD-işti, PNL-işti sau PDL-işti, că vreţi binele poporului şi al zonei în care locuiţi, dar n-aţi făcut-o. Aţi adus la capătul puterilor şi ultima redută economică, după ce aţi muls-o cum v-aţi priceput mai bine timp de peste 20 de ani.
Noi suntem singurii care avem soluţii de salvare a acestei termocentrale. Noi vom salva măcar două grupuri energetice prin modernizarea grupului 4 şi realizarea condiţiilor de mediu la grupurile 3 şi 4 şi vom atrage investitori pentru reconstrucţia a cel puţin două grupuri de 50 MW, care vor funcţiona pe biomasă şi deşeuri menajere. Noi suntem aceia care nu vom mai arde mai mult gaz decât cărbune şi care vom asigura gazul şi pentru Brad şi zonele limitrofe. Dacă voi n-aţi putut, noi putem! Dacă voi n-aţi vrut, noi vrem. În această campanie electorală o să vă spunem şi cum. Pentru că noi ştim şi putem să facem ceva pentru poporul român. Nu mai cereţi voturile oamenilor, pentru că s-au săturat de voi, aceiaşi ciocoi de 20 de ani încoace. JOS LABELE DE PE MINTIA !
Draia Ovidiu Daniel, candidat PP-DD
în Colegiul Uninominal nr. 1 Brad-Valea Mureşului

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Pfui, câtă forţă populistă în această scrisoare deschisă! M-aş bucura să văd realizate toate cele înşirate mai sus! Sincer m-aş bucura pentru toţi cei care ar beneficia de toate acele investiţii. Problemele însă sunt mai multe: la noi indolenţa a devenit o filozofie de viaţă, "las' că merge şi-aşa" acompaniind-o îndeaproape! Dacă nu ne-am afla în apropierea campaniei electorale, poate că aş încerca să mă alătur "furiei" autorului scrisorii, însă acestea toate fiind zise, mă tem că nu e decât un sunet de goarnă care vrea să adune gloata de votanţi după care tânjeşte formaţiunea numită "PP-DD". O să urmăresc îndeaproape activitatea domnului Draia, in anii ce vin, în cazul în care va câştiga voturile alegătorilor.

  • Cand folosesti pluralul "noi",te referi la tine si la Dan Diaconescu?Dupa ce ati rezolvat Oltchimul,suntem convinsi de minciunile voastre.Ati confirmat ca sunteti mincinosi,populisti,cu dosare penale.Voi vorbiti de ciocoi,parvenitilor?

  • Ieri am fost sunata de Ovidiu. Mi-a spus ca daca mai pomenesc de copilul nostru nelegitim ma calca cu masina!

  • Intrati pe site-ul socheres.com Aici il vedeti pe baiatul asta in forma lui reala.

  • Ovidiule... Mintia eu am distrus-o! Eu PP-DD! Colegul tau actual. Eu am luat energie din alte parti! Eu am dat oamenii afara! Eu sunt langa tine! Cred ca ar fi bine sa stai totusi pe langa Gravil si sa faci ce zice prietenul meu Janel. O biberonare mai pro-funda ca esti bolovan rau!

  • Ii mulțumim domnului Draia si ii dorim scces, deoarece este om bun si cu o gândire corecta.

  • Janelu si Sicoe (amanta mea dea doua prima este entotero), va multumesc de sprijinul acordat, dar nu chiar așa pe fata ,vacrog frumos ca se prind astia , nus chiar așa prosti! Dați pe iei ca-mi iau puterea si imparatia. Si pictura din biserica, ajutati-ma va rog

  • Bine spui domnule Draia, dar e greu cu astia nu vezi ce comentarii fac, sunt niște nesimtiti. Nu mai știu ce sa facă cu asemenea articole in spate. Mult noroc si sănătate . Tine-o tot așa.

  • Dar cand erai angajat la Mintia la serv Achizitii si faceai bara-bara cu vladu tot ce tu si prietenii tai sugeati de la Mintia, atunci nu era firma in pragul colapsului??? Cat de nesimtit sa fii sa vii cu povestile astea acum??

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Au aflat zvonerii și povestesc pe la colțuri că un personaj al zo­nei, care merge…

14 ore ago

Bulina albă

Florin Oancea, primarul municipiului Deva Pentru că, telecabina de pe Dealul Cetății pornește astăzi, iar…

14 ore ago

Bulina neagră

Tatiana Rovinar, președinta Asociației Produselor Tradiționale Hunedoara Pentru că a înșelat un constructor care i-a…

14 ore ago

Situație scandaloasă la Lăpugiu de Jos. Pubelele oamenilor sunt golite de două ori pe lună. Cine a hotărât asta?

Locuitorii din comuna Lăpugiu de Jos sunt supuși unei situații inacceptabile, fiind obligați să aștepte…

14 ore ago

Nepotul care și-a tăiat unchiul cu sabia, judecat pentru omor

Tânărul s-a înarmat cu o sabie și a intrat peste unchiul său în casă cu…

14 ore ago

Noua escrocherie care te lasă printr-un apel fără nici un ban în cont. Poate avea chiar vocea mamei

Directoratul Național de Securitate Cibernetică avertizează că escrocii au găsit o nouă metodă prin care…

14 ore ago