Categories: Comunitate

Gurasada, polul distracţiei de peste weekend

Cea de-a XI-a ediţie a Zilelor Comunei Gurasada s-a desfăşurat ieri, fiind deja o tradiţie la care participă, an de an, nu doar localnici, ci şi fii ai satului şi chiar hunedoreni din restul judeţului.

Fotbal şi muzică populară

Ziua de ieri a adus la Gurasada competiţii sportive, aici disputându-se meciuri de fotbal între 10 echipe (din Gurasada şi comunele vecine Zam şi Burjuc), în cadrul „Cupei de vară” – ediţia a XI-a, organizată pe sistemul semifinalelor, prin tragere la sorţi. Premiile (locurile I, II şi III), care au constat în diplome, mingi, cupe şi bani, au sporit spiritul competiţional al jucătorilor, echipa câştigătoare din acest an fiind cea din Câmpuri Surduc, care a încheiat finala la un scor de 4-0, cu echipa din Ulieş.
După jocul cu balonul rotund, a urmat un spectacol folcloric ce a adunat pe scena parcului din Gurasada, nume mari ale cântecului popular românesc: Vasile Conea, Carmen Popovici-Dumbravă, Mihaela Petrovici, Adrian Stanca, Lucian Drăgan, Florica Tomoioagă, Diana Selagea, Mile Povan, Ansamblul de dansuri „Pădureanca” din Deva şi Formaţia Florin Ionaş
„Generalul”. Cum era şi firesc, la miez de noapte, nu putea să lipsească de la un asemenea eveniment, un spectaculos foc de artificii. Programul a continuat cu o rugă, precum cele de odinioară, voia bună ţinând lumea până târziu, în noapte.

Sponsori inimoşi

„Mulţumesc tuturor celor implicaţi în organizare, prin sprijinul lor fiind posibilă concretizarea acestei manifestări. De asemenea, o mulţumire mai aparte vreau să le-o adresez sponsorilor, fără de care această ediţie ar fi fost imposibil să se materializeze. Mă bucur că vremea a ţinut cu noi, iar lumea s-a putut bucura de spectacol. Îi aşteptăm, bucuroşi, şi la anul”, a spus Silviu Nan, primarul din Gurasada. (M. Şerban)

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Drumurile din comuna sunt praf, vaile nu sunt regularizate (la prima ploaie ies din albie), canalizare NU, oportunitati noi de afaceri (locuri de munca) NU, proiecte cu finantari nerambursabile sau co-plata NU, nimic, nimic, nimic ! Dar la Gurasada e multa voie buna, cantec si distractie, pe bani publici si sponsorizari dubioase ! Bravo primare, tine-o tot asa si la viitoarele alegeri vei avea 100% sau .......... poate NU !

  • PS : As fi curios daca in echipele care au jucat finala este macar un jucator care are vreo legatura cu Câmpuri-Surduc sau Ulieş, sau care dintre finalisti n-au domiciliul in Deva si nu joaca la Muresul, Real Sport .........

  • Bai gyury ma pis pe tine daca nu iti convine taci in plm acolo..ca nu ti-o cerut nimeni parerea asa ca mars in plm acasa..

Recent Posts

Bulina albă

Iulius Bedea, primarul orașului Simeria Pentru că a fost numit în funcția de președinte interimar…

38 de minute ago

Echipa lui Sorin Crai pentru Hațeg! Votul nu e un voucher pentru diferite avantaje, ci o acțiune într-o întreprindere comună

Candidatul PSD la funcția de primar al orașului Hațeg, Sorin Crai (foto) nu se dezminte.…

39 de minute ago

Bulina neagră

Petru Cîmpean, primarul comunei Certeju de Sus Pentru că nu a reușit să atragă fonduri…

39 de minute ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Spun zvonerii de serviciu că se anunță schimbări mari de tru­pe într-o instituție de la…

40 de minute ago

Procurorul care l-a anchetat pe Traian Berbeceanu, achitat definitiv. Va încasa 1 milion de euro, salarii restante

Dosarul „Berbeceanu”, cu inculpați din structurile BCCO și DIICOT Alba Iulia, a ajuns la final…

44 de minute ago

Daune mai mici, tot atâția ani de pușcărie

Sentință definitivă în cazul tână­rului Claudiu Nițariu (foto), judecat pentru omor. Magistrații Curții de Apel…

45 de minute ago