Categories: Gura lumii

Gura lumii, 9.06.2020

Spun cârcotaşii prin târg că o duduie cu halat alb vrea să facă legea printre reprezentanţii cu pastile. Cică, spun zvonerii de serviciu, duduia le spune pacienţilor pe la ce farmacie să treacă să ia reţete, că aşa e bine şi altfel nu mai primesc pilulele respective. Gurile rele şuşotesc că acest lucru e complet ilegal, ce face duduia noastră şi că pacienţii au dreptul să meargă cu reţeta oriunde. Însă, susţin cârcotaşii, cu cât mai multe din reţetele scrise de ea sunt ridicate de la farmacia recomandată, cu atât cresc şansele acesteia să-şi petreacă, evident, când trece coronavirusul, o vacanţă într-o ţară exotică.

Zilele acestea a fost într-o vizită fulger în judeţ, nu de lucru, să fie clar, un mare director de pe la Bucureşti. Cică omul s-a întâlnit cu un afacerist de prin zonă, au petrecut noaptea la o cabană retrasă şi au pus la cale o strategie pentru o investiţie care trebuie pusă pe tavă cui ştiu cei doi. Lucrurile au fost însă deconspirate, pentru că nu mişcă nimic în zonă fără să afle un „informator“ foarte eficient. Şuşotesc zvonerii de serviciu pe la colţuri că respectivii au stabilit cum se va derula licitaţia, cine şi-o va adjudeca, numai că nu au luat în calcul un lucru extrem de important. S-ar putea, spun gurile rele, ca directorul de care vorbim să nu mai fie în funcţie peste câteva luni. Aşa că, socoteala celor doi s-ar putea să nu mai bată cu realitatea.

Mesagerul Hunedorean

Share
Published by
Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Un consiliu pestriț se anunță a fi la cârma unei urbe din sudul ju­dețului, după…

3 ore ago

Laurenţiu Nistor, preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara: Avem de partea noastră experienţa administrativă, profesionalismul, priceperea, dar şi tinereţea cu viziunea inovativă

Șeful județului și-a depus candidatura pentru un nou mandat în fruntea Consiliului Județean Hunedoara. Laurențiu…

3 ore ago

Bulina albă

Maria Sara Lupulesc, elevă în clasa a V-a la Școala gimnazială ”I.G. Duca” din Petroșani…

3 ore ago

Bulina neagră

Aurel G. Pentru că a fost trimis în judecată pentru lovire și alte violențe, după…

3 ore ago

Plângere penală împotriva celor care au modernizat telecabina de pe Dealul Cetăţii

Primarul Devei a decis că e mo­mentul să facă plângere penală împotriva celor care au…

3 ore ago