Gura lumii, 23.05.2012

Vorbeşte lumea că un fost director al combinatului din oraşul cu castel a făcut tot ce a putut, pentru a fi debarcat un şef de firmă aflată în subordinea primăriei din localitate. Zvonerii povestesc că omul nostru a şi reuşit ce şi-a propus, însă acţiunile sale nu sunt dintre cele mai fericite. Cică, susţin cârcotaşii, fostul director are o mare problemă şi vrea cu tot dinadinsul să o şi rezolve, altfel, vremurile vor fi tare grele pentru el. Atât de grele încât se aude zăngănitul de cătuşe. Gurile rele spun că omul nostru vrea să-şi acopere toate matrapazlâcurile făcute pe vremea când conducea un combinat cu mii de salariaţi. Afacerea pe care el a făcut-o, deşi era director, se ridică la sume importante, însă acum, frica s-a cuibărit în pieptul fostului şef peste siderurgişti, uitând de ce beneficii ilegale a beneficiat, mai ales după ce pe o parte a combinatului s-a pus lacătul. Acum, ca să şteargă totul, el a pus umărul, pentru a-l da afară pe şeful firmei cu pricina şi astfel, să-i fie mai uşor să şteargă urmele ilegalităţilor făcute cu ani în urmă.

Cârcotaşii au aflat că soţul unei membre extrem de active a organizaţiei cu trei roze s-a dus în vizită la unul dintre candidaţii la funcţia de primar al unui municipiu mare din judeţ, ca să-i spună acestuia că, îl susţine de fapt, pe el, în campania pentru alegerile locale din iunie, deşi nevastă-sa face campanie altui candidat. Deunăzi, omul nostru s-a dus, frumos, la candidatul cu pricina să-i propună de-o colaborare, aşa, pentru nevasta lui cea activă, care, dacă acel candidat va reuşi să câştige primăria, îi va lăsa culoarul deschis femeii, în toamnă, pentru un post de deputat. Zvonerii susţin că, în politica din municipiul de care vorbim, este una inedită, deoarece adversarii politici bat frecvent palma între ei. Aşa se întâmplă şi acum, când soţul respectiv poate fi văzut des pe la centrul de campanie al candidatului cu pricina, în speranţa că acesta va câştiga fotoliul de primar, iar nevasta omului nostru va ajunge, în sfârşit în parlament, lucru pe care şi-l doreşte de multă vreme.

2 comentarii la „Gura lumii, 23.05.2012”

  1. In prima parte este vorba despre prea minunatul si luminatul de Gaita si Atanasescu.Firma? Ecosid.Problema?Masti de gaze,burghie,etc in val de sute de miliarde.L-au pus initial pe pricuriciul de Toma Puiu sa-i spele,da e mult prea bleg.

    In a doaua parte e vorba de Liliana si Marin Tolas. 2 curve politice care mai provoaca doar sila si mila in jurul lor.

  2. la primul punct,frateee,au trecut vreo 10 ani(aproape) de cand sus numitul fost a facut ce zici,si nu numai…au mai urmat alti oameni de bine care au condus izvorul de bani buni pentru furat,in speta VV-(vasile vazda..)care a plecat cu un depozit de fier vechi(vreo 22.000 de tone de fier vechi in jeb),apoi a avut bunul simt sa se faca nevazut,si nu in ultimul rand ROCO(romica),care s-a dat lovit acum aproape 2 luni,lasandu-i pe indieni in ceata(cand se vor trezi si vor vedea in ce rahat e combinatul vor trage jaluzelele si paaa..)
    dar pana atunci mai trebuie sustinuta putin aceasta sursa de bani(pentru baietii destepti–zgura,ecologizarea,ceva mijloace fixe mobile si imobile…
    la punctul 2 (cu sotul si membra activa ,imi plce asta,activa-pasiva)subscriu intru totul,dar vai ,atat ii duce mintea,de mici dadeau semne de impaunare,increzuti la modul ca voiau sa-si depaseasca conditia dar nu aveau spor,acum se pare ca au invatat ca sportul national este spalatul in urechi cu limbuta(oare cand vor face bataturi ce vor face?),brokeraj mut?

Comenteaza Anulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.