Oamenii în uniformă veghează la siguranţa noastră. Sau aşa ar trebui. Numai că lucrurile nu stau chiar aşa. Gurile rele vorbesc că o ameninţare anonimă şi indirectă la adresa unei persoane nu este considerată importantă de către unii oameni cu uniformă, din urbea cu cetate, până nu este pusă în practică. Zvonacii noştri povestesc că ameninţatul s-a dus cu documentul minune la omul legii, dar… degeaba. Răspunsul dat de organ a fost surprinzător. Problema se poate rezolva abia după ce ameninţarea este pusă în practică (dacă mai are cine să o reclame) şi, de preferat, vinovatul să fie prins de cel fără vină.

Un mare şi important centru de sănătate de pe Valea Mureşului este pe cale să devină şi mai important. Nu pentru că ar face minuni clinice, ci inovaţii cu banii bolnavilor. De curând, amplasamentul a fost mărit cu încă un spaţiu de cazare. Gurile rele vorbesc că acest spaţiu este numai bun de locuit, dar nu s-a mutat nimeni acolo. Cu toate astea, temperatura din clădirea cu multe etaje este ideală pentru locuit, dar ea a scăzut considerabil în clădirile locuite. Cârcotaşii spun că lemnele de foc dintr-o parte sunt folosite în alta, astfel încât, temperatura din spaţiile locuite poate fi uşor suportată cu câteva bluze în plus.

MesagerulHunedorean

Share
Published by
MesagerulHunedorean

Recent Posts

Scandal porno la Colegiul „Iancu de Hunedoara”

Scandal la Colegiul „Iancu de Hunedoara” din municipiul Hunedoara, unde un profesor de muzică, Mihai…

12 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Au aflat zvonerii că la o instituție care se ocupă cu ceva con­troale s-au adunat…

2 zile ago

Bulina albă

Daniel I. Iancu, cercetător științific la muzeul devean Pentru că va fi premiat de președintele…

2 zile ago

Bulina neagră

Nicolae P. din municipiul Petroșani Pentru că este acuzat de tentativă de omor, după ce…

2 zile ago

Șeful județului sesizează Protecţia Consumatorului şi ANRE pentru nerespectarea tarifelor la electricitate în Apuseni

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Hunedoara, Laurenţiu Nistor (foto), a transmis, ieri, două sesizări către Auto­ritatea…

2 zile ago

Salvital, acțiune de Ziua Mondială a Inimii

Asociația Salvital Hunedoara în parteneriat cu Consiliul Județean Hunedoara și Primăria Deva a or­ganizat, ieri,…

2 zile ago