Categories: Gura lumii

Gura lumii, 4.10.2012

Vorbesc cârcotaşii că un primar care acum se pregăteşte să candideze pentru un post în Parlament trage tare pentru campanie, ca să nu-i supere pe cei cărora le-a promis că va câştiga colegiul. Omul nostru se pare că a fost supus unor presiuni extrem de mari, de s-a decis să facă pasul respectiv, adică să lase primăria pentru un locşor în Parlament. Edilul şef de care vorbim nu face asta de bună voie şi nesilit de nimeni, vorbesc cârcotaşii, ci este presat de doi mari lideri judeţeni, să candideze, pentru a-l scoate, astfel, din viaţa politică pe unul cu trei trandafiri la rever. Cică, povestitorii dau ca sigură mutarea cu pricina, dezbătută într-un loc frumos de cei trei implicaţi în chestiunea asta. Oamenii s-au gândit că ar trebui să-l scoată din cursă pe unul dintre ai lor, culmea, şi l-au împins în faţă pe primarul cu pricina, care merge la sigur că va câştiga şi aceste alegeri. Vom vedea cum se vor mai trage sforile şi ce se va întâmpla până la urmă, că doar viaţa politică trebuie trăită la maximum.

Se vorbeşte prin târg că un fost vice, care are acum aspiraţii către un post mai înalt şi cu influenţe mai mari, vrea şi el să candideze la iarnă, aşa ca să nu piardă un contract bănos pe care-l are cu primăria din oraşul cu cetate. Cel puţin, aşa susţin zvonerii. Gurile rele au aflat repede şi au dat informaţiile pe piaţă, aşa că trebuie să credem acest lucru. Zvonerii povestesc că fostul edil nu a stat prea mult pe gânduri atunci când i s-au pus în faţă două variante, fie să piardă contractul de care vorbim, fie să candideze la deputăţie, pentru a „fura” din voturile unui personaj care l-a ajutat foarte mult. Numai că, în ceea ce-i priveşte pe politicienii noştri, nu se poate vorbi despre cinste şi onoare, deci nu ne miră nimic din ceea ce ei ar putea să facă. În aceste condiţii, omul nostru a ales să candideze şi să-l trădeze pe cel care l-a ajutat şi l-a sprijinit mereu. Nu se ştie acum ce scor va putea el să obţină şi dacă acest contract pentru care face ce face va mai curge în continuare.

MesagerulHunedorean

View Comments

Share
Published by
MesagerulHunedorean

Recent Posts

ANUNŢ

ANUNȚ ÎN VEDEREA ACORDĂRII SPRIJINULUI MATERIAL  TICHETE SOCIALE PE SUPORT MATERIAL ȘI PACHETE CU PRODUSE…

6 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Un consiliu pestriț se anunță a fi la cârma unei urbe din sudul ju­dețului, după…

o zi ago

Laurenţiu Nistor, preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara: Avem de partea noastră experienţa administrativă, profesionalismul, priceperea, dar şi tinereţea cu viziunea inovativă

Șeful județului și-a depus candidatura pentru un nou mandat în fruntea Consiliului Județean Hunedoara. Laurențiu…

o zi ago

Bulina albă

Maria Sara Lupulesc, elevă în clasa a V-a la Școala gimnazială ”I.G. Duca” din Petroșani…

o zi ago

Bulina neagră

Aurel G. Pentru că a fost trimis în judecată pentru lovire și alte violențe, după…

o zi ago

Plângere penală împotriva celor care au modernizat telecabina de pe Dealul Cetăţii

Primarul Devei a decis că e mo­mentul să facă plângere penală împotriva celor care au…

o zi ago