Vorbeşte lumea că un ales local, din municipiul cu cetate, ar urma să ocupe postul cel mare la o întreprindere din apropiere, acolo unde adjunct este un coleg de partid de-al consilierului respectiv. Gurile rele susţin că a fost un adevărat scandal în organizaţia cu un trandafir la pieptul membrilor săi, care dintre cei doi să se urce pe postul de director general, mai ales că, firma este încă o vacă de muls pentru partid. Cârcotaşii au aflat că alesul de care vorbim a câştigat bătălia cu adversarul şi colegul său, după ce de la centru s-a dat undă verde ca adjunctul să nu fie propulsat pe funcţia cea mai înaltă. Asta, în condiţiile în care adjunctul a lansat deja zvonul că el va ajunge director general. Ceea ce nu ştie însă adjunctul este că tocmai colegii săi de organizaţie l-au dat la o parte, de a ajuns să nu mai aibă loc nici în comitetul de conducere al filialei judeţene. Se pare că totul i se trage omului de la faptul că nu a angajat pe cine trebuia pe un post călduţ în firma respectivă.

Spun cârcotaşii că un om de afaceri din judeţ, care deţine şi un ştrand pe lângă un orăşel cu gară mare, reuşeşte să câştige licitaţiile la care participă într-un mod extrem de simplu. Deşi la categoria calitate omul nostru stă prost, chiar foarte prost, se pare că el ajunge să ridice blocuri şi alte clădiri importante, şantajându-i pe cei care organizează licitaţii, înainte de a ajunge afacerist, omul lucrând printre băieţii cu ochi albaştri. Aşa că, degeaba concurenţa se prezintă la licitaţii bine pregătită, că nu poate câştiga nimic de omul respectiv, care o ştie pe a lui, adică vrea să facă bani mulţi în timp scurt. Şi, spun gurile rele, nu mai contează că lucrările sunt executate prost, pe om nu-l interesează decât să-şi bage banii în buzunare. Însă, zvonerii spun că afaceristul de care vorbim ar fi supărat oareşce persoane importante de prin Capitală, motiv pentru care şi chestiunea cu şantajul nu prea va mai merge multă vreme.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Sendroiu e un fost puscarias. La ce sa ne asteptam din partea lui? Ma deranjeaza doar ca ceilalati sunt slabi, depasiti, santajabili.

Share
Published by
MesagerulHunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că o duduie e pe făraș, după ce nu a ascultat ordinele…

3 ore ago

Bulina albă

Gelu Ovidiu Tirian, decanul Facultății de Inginerie Hunedoara Pentru că aproape toți absolvenții acestei facultăți…

3 ore ago

Bulina neagră

Septimiu T., din municipiul Deva Pentru că a fost condamnat la închisoare cu suspendare, după…

3 ore ago

Peste 80% dintre absolvenţii Facultăţii de Inginerie şi-au găsit un loc de muncă în specialitate

Peste 80 la sută dintre absolvenţii Fa­cultăţii de Inginerie Hunedoara (FIH), din cadrul Universităţii Politehnica…

3 ore ago

„Spartanii” de la Hunedoara au făcut victime colaterale

Patru hunedoreni au fost deja con­damnați în dosarul „revoltei din Hunedoara”, când mai mulți locuitori…

3 ore ago

Enervat de colegul de celulă, un deținut din Hunedoara a fost la un pas de crimă

Și-a băgat în comă camaradul de detenție după ce l-a lovit cu un tele­vizor în…

3 ore ago