Gura lumii 27.01.2015

gura lumii

Vorbesc cârcotaşii că un individ din zona politicului ajuns, se pare, la finalul carierei, a strâns în cei aproximativ 15 ani de când a început să se învârtă prin politică şi administraţie o avere pe care alţii, fie ei şi de prin America, nu reuşesc s-o adune într-o sută de ani. Cică, povestesc cârcotaşii, cei care îl au acum în vizor şi îi calculează averea, se tot miră cum a putut individul să agonisească bunuri şi proprietăţi de ordinul sutelor de milioane de euro, în aşa scurtă vreme, ţinând cont de faptul că el în tot acest timp a fost doar funcţionar la stat, plătit de la buget. Acum se pare că, în final, tot va trebui să mai dea înapoi din banii  pe care i-a adunat ca hârciogul, chiar dacă şi-a plasat bunurile pe numele rubedeniilor şi ale unor ciraci.

Spun gurile rele că un primar de pe la noi nu vrea nici în ruptul capului să facă investiţii în oraş cu firme autohtone. Zvonerii povestesc prin târg că motivul pentru care domnul primar nu vrea să folosească societăţi de pe aici este că nu poate lua şpaga de la acestea. În schimb, de pe la firme care nu sunt de la noi din judeţ, nu este nici o problemă. Patronii se bucură că au de lucru şi abia aşteaptă să găsească câte o lucrare mai de Doamne-ajută. Cârcotaşii spun că omul nostru a fost instruit să procedeze astfel, pentru a nu avea probleme şi pentru a nu fi denunţat de oamenii de pe la noi că solicită bani în schimbul unor lucrări pe care le realizează în oraş.

2 comentarii la „Gura lumii 27.01.2015”

  1. va spun eu cum a reusit sa adune atita amar de bani. Bugetul C.J. il vedea ca pe un buget propriu,cind il primea se gindea doar cum sa faca sa fure cit mai mult din el.

  2. si ne mai miram ca judetul Hunedoara a ramas unul din cele mai inapoiate si sarace judete ale tari, asa ne trebuie daca dam puterea la astfel de gunoaie

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.