Categories: Gura lumii

Gura lumii, 26.11.2019

Vorbesc cârcotaşii că se pregăteşte debarcarea unei angajate-problemă, care a făcut mai mult rău decât bine de când a preluat funcţia respectivă. Şi, nu e vorba de o debarcare pe criterii politice, aşa cum aţi fi crezut mulţi dintre voi. Nu. Angajata despre care vorbim s-a făcut de râs în repetate rânduri, dar i-a pus şi pe şefii ei în nişte situaţii penibile. Zvonerii de serviciu şuşotesc că respectivei i se pregăteşte biletul de ieşire, după ce s-a ţinut de fotoliul din instituţie cu dinţii. Gurile rele dau ca sigură informaţia, iar angajata cu pricina are toate şansele să nu mai ia salariu de aici până la finele acestui an. Oricum, susţin cârcotaşii, se pare că ea şi-a făcut-o cu mâna ei.

Spun zvonerii prin târg că un şefuleţ de pe la noi a avut o surpriză neplăcută când a mers la o întâlnire cu votanţii. Cică, vorbesc gurile rele, omul nostru a fost nevoit să facă stânga-mprejur, după ce a fost huiduit de nişte localnici pentru nişte declaraţii făcute în urmă cu ceva ani. Oamenii l-au recunoscut şi, au prins ocazia că sunt pe teren propriu şi au început să dea cu pietre după el. Şi, aşa, respectivul a fost nevoit să plece din acel loc cu coada între picioare, deşi nimic nu anunţa aşa o ostilitate, ba din contră. Oamenii, vorbesc zvonerii de serviciu, s-au ţinut după maşina acestuia minute întregi, până au fost siguri că el a plecat din localitatea lor.

Mesagerul Hunedorean

Share
Published by
Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Tupeu de nei­ma­gi­nat pentru un purtător de lămpaş. Obişnuit ani de zile cu ciordelile şi…

20 de minute ago

Încă o promisiune onorată de președintele Laurențiu Nistor. Încep lucrările de reabilitare a drumului care leagă municipiul Orăștie de Costești și Sarmizegetusa Regia

O veste extrem de bună înainte de săr­bă­torile pascale! O promisiune onorată din nou! Surpriză…

21 de minute ago

Bulina albă

Bogdan Mihăilă, tânăr pasionat de saxofon Pentru că a obținut trofeul ”Lira cu briliante” la…

22 de minute ago

Bulina neagră

Mihai B., recidivist Pentru că a fost condamnat la o pedeapsă cu închisoarea după ce…

22 de minute ago

Tânăr jefuit de o damă de companie

Bărbatul din municipiul Vulcan a petrecut într-un bar din localitate, iar spre miezul nopții și-a…

25 de minute ago

Curtea de Apel Alba Iulia decide în dosarul polițistului prins cu mită

Ofițerul din cadrul Poliției Petroșani rămâne în arest la domiciliu au decis magistrații Curții de…

25 de minute ago