Categories: Gura lumii

Gura lumii 26.03.2013

Întreruperea „defilării” unei echipe fruntaşe din sudul judeţului, ce activează în fotbalul mic, are mai multe legături cu criza financiară şi cu manevrele mârşave, decât cu calitatea jocului prestat de gruparea în cauză. Cică, în primul rând, la clubul în chestiune, bugetul a cam ajuns la fundul sacului, iar jucătorii sunt nemulţumiţi de situaţie, întrucât s-a trecut de la prime „grase”, la fără „prime”. Apoi, oficialii care erau foarte abili în a juca meciurile şi în culise, atunci când era nevoie, s-au lovit exact acolo unde se aşteptau mai puţin de moralitatea unor adversari. Şi cum şi echipa a prins o zi proastă, s-a produs la detonarea bombei campionatului. Oficialii modestei grupări care le-a venit de hac celor cu pretenţii susţin că adversarii au încercat să-i ademenească prin promisiuni de tot felul, pentru a se da răniţi şi a pierde, însă jucătorii au refuzat să se vândă, întrucât ştiau că noul lor antrenor nu accepta aşa ceva.

 

Aflat într-un turneu de promovare a propriilor produse literare şi mondene într-o zonă cu momârlani din judeţul nostru, un personaj de fiţe din lumea mondenă nu s-a dovedit deloc un gentleman, aşa cum se pretinde. Astfel, în locul unui bărbat cu comportări alese, ireproşabile şi cu caracter distins, oamenii au descoperit un tip care a vorbit într-un stil cam zeflemist  despre o femeie din domeniul său de activitate, foarte cunoscută în zonă, cu care a avut o relaţie sentimentală, deşi oricine ştie că aşa ceva nu se face. În prima etapă, omul nostru s-a prefăcut că nici nu o cunoaşte pe diva de care s-a despărţit cu destul scandal. Apoi, când sugestiile interlocutorilor au fost mai directe şi i s-a reamintit că femeia este taman din aceste locuri, bărbatul a continuat să se comporte la fel de neelegant, şi să scoată pe gură numai cuvinte urâte la adresa frumoasei. O fi el un personaj cunoscut şi apreciat în lumea pe care o frecventează, dar cu asemenea comportament faţă de o femeie, a dovedit că nu este deloc gentleman şi, cu siguranţă, popularitatea i-a scăzut vertiginos în zona de curând vizitată.

MesagerulHunedorean

Share
Published by
MesagerulHunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

S-a pus de o alianță a săracilor cu duhul. Gurile rele din capitala regiunii cu…

9 ore ago

Bulina albă

Timeea Ștefănescu, sportivă din municipiul Vulcan Pentru că a obținut două medalii de argint și…

9 ore ago

Bulina neagră

Dănuț R., din municipiul Lupeni Pentru că a fost trimis în judecată de către procurori,…

9 ore ago

Primăria Șoimuș, bună de plată!

Au primit bani pentru refacerea comunei după calamități, dar i-au folosit pe altceva Primăria Șoimuș…

9 ore ago

Motivele pentru care anchetatorii lui Traian Berbeceanu au fost achitați de judecători. „Modalitatea în care și-au exercitat atribuțiile a fost una extrem de deficitară”

Procurorul Ioan Mureșan (foto dreapta), achi­tat pentru abuz în serviciu, repre­siune nedreaptă și fals intelectual,…

9 ore ago

Conducerea din Dobra a dat lovitura, din nou

Magdalena Șerban Odată utilizată, apa potabilă devine apă uzată. Sistemul de canalizare este folosit pentru…

10 ore ago