Categories: Gura lumii

Gura lumii, 23.06.2014

Un director de spital din regiunea cu lămpaşe, spun gurile rele, umblă disperat prin tot judeţul pentru a-şi face rost de un alibi. Omul şi-a tras o vilă într-un municipiu cunoscut pentru că s-a răzvrătit împotriva „celui mai iubit conducător al ţării“ şi nu numai, dar şi o cabană de toată frumuseţea în staţiunea oraşului. N-ar fi nici un bai dacă şi-ar fi făcut aceste construcţii pe banii săi. Cârcotaşii spun că le-a ridicat pe materialele şi banii spitalului pe care-l conduce. Mai precis, omul îşi făcea averea chiar în timpul în care spitalul era modernizat şi se construia o aripă a sa. Firma care lucra la moşia directorului era aceeaşi cu cea care reabilita unitatea, iar muncitorii prestau patru zile la centrul medical şi două la director acasă. Afacerea mergea strună însă cineva s-a gândit că ar fi corect să strângă nişte probe în acest sens şi să facă o sesizare către autorităţi, ceea ce a şi făcut. Plângerea este anonimă, dar directorul a aflat de ea şi acum caută disperat o firmă aflată la cât mai mare distanţă de casă şi care să-i dea facturi şi chitanţe în fals pentru construcţii. Aşa speră el să se poată justifica în faţa anchetatorilor.

O cucoană aciuată pe lângă conducătorul unei urbe, mare iubitor de blondine, spun cârcotaşii, l-ar fi vrăjit pe om încât este în limbă după ea. Gurile rele spun că iubirea dintre ei l-a făcut pe edil să treacă şi peste teama că ar putea sta pe la beci şi, după ce a călcat totul în picioare, i-a dăruit un palat chiar lângă conacul său. Nu chiar un palat, însă este o vilă în toată regula, făcută cu bani publici, bineînţeles, nu la vedere. În plus, omul vrăjit peste măsură, deşi este în etate, de performanţele „coţofenei”, i-a dat şi cel mai important serviciu pe mână. Aşa se face că toţi afaceriştii care vor o lucrare pe bani publici trebuie să treacă pe la amantă, musai cu plicul.

Mesagerul Hunedorean

Share
Published by
Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

ANUNŢ

LICHIDATOR judiciar solicită oferte pentru asigurarea serviciilor de pază a patrimoniului societăţii CORVIN FOTOVOLTAIC S.R.L.,…

5 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că un personaj din zona noastră i-a făcut un cadou frumos iu­bitei sale…

12 ore ago

Bulina albă

Iulius Bedea, primarul orașului Simeria Pentru că reușește, cu toată opoziția celor din Coaliția anti…

12 ore ago

Bulina neagră

C.E.R., acuzat de tentativă de omor Pentru că împotriva sa a fost declanșată urmărirea penală…

12 ore ago

Când ești bun, ești bun! Florin Maxim rămâne la Hunedoara pentru următorii trei ani!

Antrenorul principal al Clubului Corvinul 1921 Hunedoara a acceptat propunerea prelungirii contractului existent şi va…

12 ore ago

Nu le mai ajung banii nici lor! Polițiștii locali ies în stradă

Poliţiştii locali protestează, astăzi, în faţa Guvernului, având mai multe so­li­citări de natură financiară, dar…

12 ore ago