Categories: Gura lumii

Gura lumii, 23.01.2014

Vorbesc gurile rele că unii şoferi, angajaţi ai transporturilor publice din municipiul reşedinţă de judeţ, au găsit o metodă inedită de a-şi rotunji veniturile. Se pare că aceştia profită de faptul că lumea îşi lasă bilete pe scaun, drept pentru care conducătorii le adună de pe unde le găsesc şi fără nici un stres, le revând altor călători. Cum şi-au dat seama cârcotaşii de şiretlic? Este simplu. După ce că biletele sunt mototolite şi cocoloşite, murdăria de pe ele te duce clar cu gândul la faptul că au fost călcate în picioare, iar mai apoi adunate de pe jos.

Ne-au şuşotit cârcotaşii că o fetişcană, înnebunită după noile trenduri în materie de telefoane mobile, a vrut să rupă gura târgului şi să îşi cumpere cel mai şmecher telefon, lucru pe care l-a şi făcut. Pentru a se putea mândri cu aşa achiziţie, duduia noastră s-a uşurat la buzunar de o mare sumă de bani, însă când a început să utilizeze respectivul smartphone, surpriză! Acesta se închidea când îi era lumea mai dragă. Ca să scape de belea, fata l-a dus la reparat la reprezentanţa din oraşul cu cetate a marii companii de telefonie mobilă, lucru care s-a tot repetat de o grămadă de ori, pentru că „specialiştii” nu îi dau de cap şi nici nu vor să îl înlocuiască. Şi tot aşa, de la fiţe, tânăra noastră a ajuns cu banii daţi pentru un telefon defect, pe care onor firma, deşi a trecut aproape un an, nu vrea să i-l schimbe.

MesagerulHunedorean

Share
Published by
MesagerulHunedorean

Recent Posts

Companiile PPC din România își dezvăluie noua identitate de brand

Grupul de companii PPC din România a demarat recent prima sa campanie de imagine, marcând…

2 ore ago

Bulina albă

Iulius Bedea, primarul orașului Simeria Pentru că a fost numit în funcția de președinte interimar…

19 ore ago

Echipa lui Sorin Crai pentru Hațeg! Votul nu e un voucher pentru diferite avantaje, ci o acțiune într-o întreprindere comună

Candidatul PSD la funcția de primar al orașului Hațeg, Sorin Crai (foto) nu se dezminte.…

19 ore ago

Bulina neagră

Petru Cîmpean, primarul comunei Certeju de Sus Pentru că nu a reușit să atragă fonduri…

19 ore ago